Rodi

'Het was één groot feest!'
Danscentrum de Bruijn-Bonel viert 25-jarig bestaan

ALKMAAR - Wie jarig is viert een feestje en dat deed Danscentrum de Bruijn-Bonel zaterdag 27 oktober. Het danscentrum stond stil bij haar 25-jarig bestaan en dat werd volop gevierd.

"We begonnen 's morgens met onze G-dansers en die kunnen wel een feestje bouwen!", zegt Brigitte Kalverboer van Danscentrum de Bruijn-Bonel. "Ze hadden een zelfgemaakt liedje op 'Tulpen uit Amsterdam' ingestudeerd, we werden versierd met slingers en verwent met cadeautjes. Dit was het beste begin ooit. Het was één groot feest!"

Lekker dansen

Na de G-dansers was het tijd voor de kinderen. Die werden onder meer vermaakt met een clown die bovendien ballonkunstenaar was. "Iedereen had het zo goed naar zijn zin, je voelt dat alles bruist en daar word je zelf natuurlijk ook heel vrolijk van. Na de receptie begon het feest en doordat de klok een uur terugging, konden we een uur langer feesten. Het was fijn om oude herinneringen op te halen en om lekker te dansen natuurlijk!"
Nieuwe locatie

Tijdens het jubileum werd niet alleen teruggekeken, maar ook vooruit. "We zijn naarstig op zoek naar een nieuwe locatie voor onze school, dus als iemand een geschikte ruimte weet, horen we dat graag! De plek moet goed bereikbaar zijn en we willen op de begane grond zitten, nu moeten we steeds vier trappen omhoog en zijn we eigenlijk gewoon te groot voor deze locatie."
Kijk voor meer informatie op www.debruijnbonel.nl of mail info@debruijn-bonel.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 30 oktober 2018 - 08:58