Rodi

'Pak je kans, je toekomst begint nu!'
Kracht on Tour biedt kansen op de arbeidsmarkt

Wethouder Kholoud Al Mobayed (Hoorn) tijdens de eerste bijeenkomst Kracht on Tour van dit jaar, op 8 oktober in Hoorn. (Foto: aangeleverd)

               ADVERTORIAL
ALKMAAR - Vue Cinema in Alkmaar staat donderdag 8 november in het teken van kansen pakken voor vrouwen op weg naar een nieuwe (loop)baan! In de ochtend kunnen zij namelijk inspiratie opdoen, workshops volgen en potentiële werkgevers ontmoeten bij Kracht on Tour Noord-Holland Noord. Aanmelden voor Kracht on Tour kan op krachtontournhn.nl, deelname is gratis.


Ben je vrouw en wil je leren, leren en werken, een (nieuwe) baan of loopbaan? Wil je in contact komen met andere vrouwen en met organisaties die je verder kunnen helpen? Kom dan naar Kracht on Tour Alkmaar op donderdag 8 november. Een gratis evenement voor vrouwen die stappen willen zetten om financieel onafhankelijk te worden.

Boost


Onder het motto ‘Pak je kans: je toekomst begint nu!’, helpt de Kracht on Tour-bijeenkomst in Alkmaar jou financieel onafhankelijk te worden. Want de arbeidsmarkt biedt nu alle kansen om je carrière te starten of je te ontwikkelen naar een volgende stap in je leven. Wil je bijvoorbeeld een boost om je eigen onderneming te starten, heb je nog net even dat zetje nodig om tóch voor die ene baan te gaan, wil je af van je onzekerheden of heb je gewoon hulp nodig om jezelf goed te presenteren? Dat vind je bij Kracht on Tour.

Vacatures en workshops


Ervaren trainers geven workshops die jou een zetje kunnen geven om stappen te zetten richting de arbeidsmarkt. Ook kun je kennismaken met bedrijven die onder andere vacatures of leer-werktrajecten aanbieden. Meld je dus direct aan! Ben je verhinderd op 8 november? Kom dan naar Kracht on Tour in Schagen op 22 november.
Kracht on Tour in Vue Alkmaar aan Pettemerstraat 1 begint om 8.30 uur met de inloop, om 9.30 uur is de aftrap. De workshop start om 10.35 uur en om 11.45 uur is de gezamenlijk afsluiting. Om 13.00 uur is het einde van de Kracht on Tour.

Organisatie


In Noord-Holland Noord organiseert RPAnhn voor het derde jaar Kracht on Tourbijeenkomsten in de hele regio. RPAnhn (Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid) is een krachtig samenwerkingsverband van 18 gemeenten, UWV, onderwijs, werkgevers en werknemers, voor een werkende arbeidsmarkt in de regio Noord-Holland Noord. RPAnhn creëert kansen zodat iedereen die kan werken, gaat werken.

Artikel geplaatst op vrijdag 02 november 2018 - 10:34