Rodi

Het NON zet samenwerking met Rabobank voort

Donderdag 8 november ondertekenden het NON en de Rabobank een nieuw sponsorcontract. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Het Noord Noord-Hollands Ondernemers Netwerk wordt ook de komende drie jaar ondersteund door de Rabobank. Donderdag 8 november ondertekenden het NON en de Rabobank daartoe een nieuw sponsorcontract. De ondersteuning van de bank helpt het NON bij het organiseren van netwerkactiviteiten voor ondernemers uit de regio.


Een maandelijkse netwerkborrel, bedrijfsbezoeken, interessante workshops en kennissessies waar je als ondernemer direct je voordeel mee kunt doen in de dagelijkse praktijk. Het is nog maar een greep uit de vele inspirerende evenementen die het NON zijn leden ook de komende drie jaar wil blijven bieden. De sponsoring door de Rabobank maakt dat mogelijk, en daar is de netwerkvereniging blij mee. Annemieke Brouwer, voorzitter van het NON: "Het NON staat voor samen sparren en het optimaal benutten van elkaars zakelijke netwerk. De samenwerking met de Rabobank, een betrouwbare partner die graag met ons meedenkt, past daar uitstekend bij."
Roel de Groot, manager MKB bij de Rabobank, is ook tevreden met de samenwerking: "We willen ondernemers helpen groeien en doen dit niet alleen met bancaire producten, maar ook met kennis en ons netwerk. Daarom ook de aansluiting en verbinding met het NON. Met name de laatste twee thema’s sluiten prima aan en zodoende versterken we elkaar." Voor de laatste maanden van 2018 staan er nog twee grote evenementen gepland die het NON in samenwerking met de Rabobank organiseert. Woensdag 14 november de interactieve trendpresentatie Ondernemend de toekomst in, waarbij ook introducees welkom zijn. Vrijdag 14 december het jaarlijkse Eindejaarsdiner, exclusief voor NON-leden.

Inschrijven

Het NON verwelkomt graag nieuwe leden. Eigenaars (of lid van een bv of vennoot) van een onderneming in deze regio zijn van harte uitgenodigd om lid te worden. Het NON stimuleert het ondernemerschap in de meest ruime zin van het woord en organiseert jaarlijks diverse activiteiten waar ondernemers elkaar kunnen spreken, waar ze met elkaar kunnen sparren en wijzer kunnen worden. Inschrijven kan via www.hetnon.nl.

Artikel geplaatst op maandag 12 november 2018 - 13:05