Rodi

Flinke verbouwing Klaver Auto en Autoschade Roos

Flinke verbouwing Klaver Auto en Autoschade Roos. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Bij Klaver Autogroep (Klaver Auto, Klaver Lease en Autoschade Roos) wordt deze periode flink verbouwd. De receptie bij Autoschade Roos is recent compleet gestript en opnieuw opgebouwd. En nu is ook de receptie en showroom van Klaver Auto aan de beurt.


Bij Autoschade Roos wordt er eigenlijk al zo’n twee jaar verbouwd. Het begon allemaal toen Autoschade Roos de werkplaats kon uitbreiden door het pand van de buren erbij te betrekken. De extra ruimte was hard nodig omdat het schadebedrijf een flinke groei had doorgemaakt. De extra 200m2 was vrijwel gelijk weer compleet benut. Toen begin dit jaar ook het pand van de achterburen vrij kwam hoefde ze bij Roos dan ook niet lang na te denken, en werd ook dit pand toegevoegd en werd de werkplaats wéér 200m2 groter.

Verademing

De receptie-, en kantineruimte was al die tijd niet meegegroeid. Ze zaten daar bijna letterlijk op elkaars lip. Daarom werd er afgelopen zomer eerst een nieuwe kantine gebouwd. Een verademing voor het personeel, die na oplevering vrijwel direct in gebruik werd genomen als tijdelijke receptieruimte. Vervolgens kon de receptie verbouwd worden. Dit is nu ook af en prachtig geworden met eigentijdse materialen, veel licht én veel meer ruimte! En de nieuwe kantine kan ook eindelijk weer als zodanig gebruikt worden.
Nieuwe interieur

Nu de bouwerijen bij Autoschade Roos klaar zijn, staat gelijk de verbouwing bij Klaver Auto op het programma. Mede door de nieuwe huisstijl-eisen van Citroën wordt ook hier gewerkt aan een nieuwe receptieruimte. De entree, de balie en de wachtruimte worden vervangen door modern meubilair en een nieuwe tegelvloer. Maar ook de buitengevel, en showroomaankleding worden aangepast op het nieuwe interieur. Vóór het eind van het jaar moet alles klaar zijn, en zijn Klaver Auto en Autoschade Roos klaar voor 2019.
Klaver Auto & Klaver Lease is te vinden aan de Berenkoog 2 in Alkmaar, en Autoschade Herstel Roos aan de Robbenkoog 23 in Alkmaar. Meer informatie via www.klaverautogroep.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 14 november 2018 - 07:48