Rodi

- Advertorial -
Genieten van luxe en paskamerplezier

Het team van ISIS Ondermode staat met raad en daad klaar. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Shoppen in een lingeriespeciaalzaak is een beetje genieten van luxe. Geen gedoe met online toch weer het verkeerde bestellen, geen onflatterend licht of items van de vorige klant die nog in je paskamer hangen…


Maar écht shoppen is wel comfortabel passen met veel ruimte en persoonlijke begeleiding van een vakvrouw. Lingerie kopen is jezelf - of een ander - trakteren op iets moois. Mooie lingerie zit niet alleen goed maar geeft ook - soms onbewust - een boost van zelfvertrouwen. Zeker als je merkt hoeveel beter je bovenmode zit met goed passende ondermode. Zo'n 'traktatie' is niet alleen naar buiten wandelen met je nieuwe aankoop, want ook het paskamerplezier, het uitkiezen en het geadviseerd en geïnspireerd worden horen daarbij. Het is een totaalbeleving.
Die service krijg je alleen in een speciaalzaak. Onze gedrevenheid en passie, dat voel je als klant! Dus tot ziens , de koffie staat klaar.
ISIS Ondermode is te vinden aan aan de Frederik Hendriklaan 10 in Alkmaar. Meer weten? Bel 072-5116606 of kijk op www.isis-ondermode.nl.

Artikel geplaatst op maandag 19 november 2018 - 12:56