Rodi

Nieuwe loungeplek voor jarige ODC De Vijfhoek

Teamleider Angelique Besseling van De Waerden (l) ontvangt een jubileumcadeau namens de gemeente Heiloo van wethouder jeugdzorg Elly Beens. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - ODC De Vijfhoek vierde zaterdagmiddag 3 november haar 45-jarig bestaan. Wethouder jeugdzorg Elly Beens van de gemeente Heiloo sprak haar waardering uit voor de inzet van alle medewerkers en vrijwilligers van De Vijfhoek.


René de Boer, voorzitter van De Vrienden van De Vijfhoek, bedankte alle donateurs en sponsors die de afgelopen jaren De Vijfhoek een warm hart hebben toegedragen. Het 45-jarig bestaan van de Vijfhoek werd aangegrepen om namens al die gulle gevers een prachtig cadeau aan te bieden, namelijk een loungeplek voor in de buitenruimte. Wethouder Beens verrichtte de officiële ingebruikname van dit jubileumcadeau door de beschermhoes omhoog te trekken.
De Burger van Heiloo van Iwan Bronkhorst vormde de aanjager om de loungeplek gefinancierd te krijgen. De Eethoek, Os Steakhouse, Herberg Jan, Melange 7 (nu De Kamer), Plaza Cinco, Brasserie in ’t Groen/Loocatie en Online Slager verkochten 2.444 burgers voor het goede doel! De actie werd ondersteund door Ciropack.
Meer info op www.vriendenvandevijfhoek.nl

Artikel geplaatst op maandag 19 november 2018 - 15:35