Rodi

Het Grote Foute Nieuwjaarsbal

Jodi Bernal is een van de gasten op Het Grote Foute Nieuwjaarsbal. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Het Grote Foute Nieuwjaarsbal 2019 vindt plaats op zaterdag 5 januari in het AFAS-stadion in Alkmaar. Het evenement wordt georganiseerd door Rejoice Events, bekend van clubconcepten als Crazy 90s en Club 40.


De organisatie geeft aan op veler zoek terug te keren naar de Kees Kist Lounge in het AZ-stadion voor dit splinternieuwe nieuwjaarsbal. Bezoekers kunnen een muzikale mengeling met een hoog feestgehalte verwachten: foute guilty pleasures, overgoten met een vette Aprés Ski-saus, een toefje Oktoberfest, een zakje discomix met 70’s en 80’s hits, doorregen met legendarische hits en meezingers van de jaren ’90 en 00’s tot nu. Verzorgd door artiesten als: Jodi Bernal, het hilarische dj-duo Wipneus & Pim, Dj Jean & Mc Maron Hill, Dennis Verheugd (Radio 10) en Rene Verkerk (Radio 10).
Stel de goede voornemens dus nog maar even uit, want dit wordt hét knalfeest van het jaar, wat je absoluut écht niet wilt missen! Tickets zijn verkrijgbaar via www.nieuwjaarsbal-alkmaar.nl of via Facebook. Minimale leeftijd is 18 (id verplicht).

Artikel geplaatst op donderdag 20 december 2018 - 12:36