Rodi

Stralende gezichten in Hairstyling Studio 23

Het team van Hairstyling Studio 23. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Elk bezoek aan Studio 23 is een klein feestje. Hier laat je je haar lekker vertroetelen door een van de specialisten, kun je even relaxen met een kop koffie of thee en voor je het weet loop je met een stralend gezicht de salon uit. Studio 23 - met vestigingen in winkelcentrum de Mare en Broek op Langedijk - bestaat tien jaar en dat wordt gevierd!"

"De tijd is omgevlogen!", zegt eigenaresse Rianne Groot. "Dat komt vooral omdat het werk zo ontzettend leuk is. Geen dag is hetzelfde en het contact met de klanten verveelt nooit. Als ze eenmaal relaxed in de stoel zitten, komen de verhalen en daar geniet ik van. Dat zijn vaak vrolijke onderwerpen, maar soms is het ook serieus of verdrietig. Altijd zijn de verhalen weer anders en daardoor blijft het bijzonder. Er hangt een heel gezellige en ontspannen sfeer, dat is voor iedereen prettig. En als je mensen dan met een grote glimlach de salon uit ziet lopen, hebben wij ons werk goed gedaan. We zijn haarspecialisten, maar we zijn stiekem ook erg goed in het tevoorschijn toveren van stralende gezichten."

Acties

Om het tienjarig bestaan te vieren, heeft Studio 23 - partner van L’oréal en Kérastase - een aantal aantrekkelijke acties. Zo krijgen klanten tot en met 15 januari 25% korting op alle L’oréal producten en wie van 16 tot en met 31 januari haar haar laat knippen en kleuren krijgt een gratis booster(verzorging) ter waarde van 13,50 euro.

Hairstyling Studio 23 knipt jong en oud, een afspraak maken is nooit nodig. Gewoon naar binnen wandelen! De salon is de Mare is gevestigd aan Europaboulevard 331 en de salon in Broek op Langedijk aan Broekerplein 9A. Meer weten? Kijk op www.studio-23.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 04 januari 2019 - 15:12