Rodi

Cursuscentrum Zenit wordt Drops of Happiness

ALKMAAR - Huib Groenenberg begon in 1986 met het Centrum voor Bewustzijn aan de Spoorstraat 62 in Alkmaar. Zijn inzet was een centrum op te zetten waar iedereen welkom was voor persoonlijke groei. Na 33 jaar houdt Zenit op te bestaan. Maar w

aar deuren sluiten gaan andere open.
Sandra Koopmans gaf al jaren les in Centrum Zenit als docent aan de School voor Voetreflexologie. Dat deze sfeervolle leslocatie met alle leuke cursussen die er al worden gegeven zou gaan sluiten vond zij zo zonde dat zij besloot het centrum over te nemen en nieuw leven in te blazen. Het centrum heeft een vernieuwde uitstraling én een nieuwe naam: cursus- en behandelcentrum Drops of Happiness. Hier worden cursussen, opleidingen en behandelingen aangeboden die als gemene deler hebben bij te dragen aan persoonlijke groei en zorgen ervoor dat je met een fijner gevoel het pand verlaat dan dat je er bent aangekomen.

Opening

Zaterdag 12 januari houdt Drops of Happiness aan de Spoorstraat 62 (ingang om de hoek) open dag. Belangstellenden zijn welkom om het aanbod van verschillende cursussen en opleidingen uit te proberen tijdens een aantal gratis workshops die worden georganiseerd. Op zoek naar een fijne cursus- of behandelruimte? Neem dan contact op met Sandra Koopmans via 06-49596935 of info@dropsofhappiness.nl.
Kijk ook eens op www.dropsofhappiness.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 08 januari 2019 - 09:20