Rodi

‘Hypermoderne pijnloze laserontharing bij DermaPuur’
Huidkliniek DermaPuur biedt oplossing voor huid- en haarproblemen

Samantha Kool van Huidkliniek DermaPuur werkt met de nieuwste laserapparatuur. (Foto: Vincent de Vries / RM)

ALKMAAR - Bij Huidkliniek DermaPuur staat de cliënt voorop. Huidtherapeut Samantha Kool volgt de ontwikkelingen in haar branche dan ook op de voet om haar cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen en behandelen in haar praktijk aan Muiderwaard 236B in wijkcentrum Wijkwaard in Alkmaar. Recent heeft Kool nieuwe laserapparatuurs aangeschaft: de Soprano ICE platinum en Duetto MT ter waarde van bijna €200.000."Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zo comfortabel mogelijk geholpen worden. Daarom ben ik constant op zoek naar de nieuwste technieken en behandelwijzen om klanten optimaal te kunnen helpen."
Het definitieve, nagenoeg pijnloze ontharen gebeurt bij DermaPuur door middel van de nieuwste, veiligste en beste laser die momenteel op de markt beschikbaar is. Er is geen hersteltijd nodig, het is geschikt voor alle huid- en haartypes en men kan zelfs in de zomerperiode laseren, zo verzekert Samantha. "Vroeger kon een laserbehandeling nog wel eens tot een verbrande huid leiden. Dat is gelukkig al lang niet meer zo. In gemiddeld vijf tot twintig minuten kan ik klanten met alle haar- en huidtypen ontharen. Tussen elke laserbehandeling zit zes weken, om de haren in de juiste haargroeifase te behandelen en een zo goed mogelijk resultaat te garanderen."
Oplossing
Naast ontharen zijn cliënten ook met uiteenlopende huidproblemen bij DermaPuur aan het juiste adres. Zo kunnen acne, huidveroudering, ongewenste tatoeages, pigmentvlekken, beenvaten, couperose en haaruitval enzovoort tegenwoordig heel goed aangepakt worden. Samantha: "Diepe rimpels, xanthelasma (gele ophoping rondom de ogen), pigmentvlekken en steelwratjes behandel ik bijvoorbeeld met een moderne Er:bium yag laser. Die techniek is tot op de millimeter nauwkeurig en kunt het verschil binnen twee weken waarnemen, zonder littekenvorming."
Huidkliniek DermaPuur is te vinden aan Muiderwaard 236B (wijkcentrum Muiderwaard) in Alkmaar, tel. 072- 5721051. Bel gerust voor een vrijblijvend advies of kijk voor meer informatie op: www.dermapuur.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 10 januari 2019 - 10:07