Rodi

Gelukkige prijswinnaar ontvangt 55 LG OLED TV van Expert Woldhuis!

Gelukkige prijswinnaar ontvangt 55 LG OLED TV van Expert Woldhuis! (Foto: aangeleverd)

ZUID-SCHARWOUDE - Door samenwerking van Expert met de review en vergelijkingssite Tweakers.net, heeft Expert Woldhuis uit Zuid-Scharwoude een mooie LG OLED tv kunnen uitreiken aan een gelukkige winnaar uit Alkmaar."


Expert Worldhuis Expert Woldhuis mag een regelrecht begrip in Langedijk worden genoemd. De wortels van het bedrijf voeren terug naar 1916. Begonnen op de Dorpsstraat in verschillende panden is Woldhuis sinds begin jaren '80 aan de gevestigd aan Voorburggracht 208, waar de consument voor alles op het gebied van elektronica, witgoed, inbouw en Smarthome-toepassingen terecht kan.

Installatie
Een nieuwe koelkast of oven inbouwen is niet eenvoudig. "Wij adviseren u dan ook om dit door ons te laten doen. Daar hebben wij onze inbouwinstallatieservice voor. Onze bezorger brengt uw aankoop bij u thuis, wanneer u het wilt! De monteur demonteert het huidige inbouwapparaat plaatst vakkundig het nieuwe inbouwapparaat. Ook bieden wij installatieservice aan voor andere apparatuur. Denk aan een nieuwe TV of home cinemaset. Als uw nieuwe aankoop wordt bezorgd, wordt deze ook vakkundig door de monteur aangesloten. Oude apparatuur kan worden meegenomen en het verpakkingsmateriaal wordt verantwoord gerecycled. Wensen kunnen altijd kenbaar gemaakt worden in onze winkel", meldt Marcel Koelemij.
Bij Expert Zuid-Scharwoude geven ze graag advies op maat, houden ze van persoonlijke aandacht en bieden ze hulp bij het vinden van het product dat aan de ultieme wens voldoet. Iedereen is te allen tijde van harte welkom in de winkel voor de laatste innovaties en trends, die door Expert Woldhuis scherp in de gaten worden gehouden.
Expert Woldhuis is telefonisch bereikbaar via 0226-317374. Zie ook www.expert.nl/winkels/zuidscharwoude

Artikel geplaatst op woensdag 16 januari 2019 - 11:29