Rodi

Trouwbeurs Alkmaar is dag boordevol inspiratie

Trouwbeurs Alkmaar. (Njoy & Party | Dave Weij Fotografie)

ALKMAAR - Organisatiebureau Njoy & Party houdt zondag 27 januari van 10.00 tot 16.00 uur in samenwerking met de afdeling evenementen van AZ Alkmaar de zesde editie van Trouwbeurs Alkmaar in de luxe Georg Kessler Lounge van het AFAS Stadion. Gratis kaarten winnen? Lees dan snel verder!

De trouwbeurs is een thuiswedstrijd voor lokale en regionale professionals uit de trouwbranche. Ruim veertig trouwexperts verzamelen zich tijdens deze beurs in de voetbaltempel van Alkmaar. Tijdens Trouwbeurs Alkmaar fungeert de lounge als een sfeervol inspiratieplein voor verliefde stellen met trouwplannen.

Romantische bloemenprieeltjes
Organisator Thessa Dudink-Latupeirissa: “Wij bieden de bezoekers inspiratie en gemak met zoveel regionale trouwleveranciers onder één dak. Bezoekers kunnen letterlijk hun ‘things to do’ lijst afvinken tijdens een bezoek aan de Trouwbeurs Alkmaar. Ook dit jaar trakteren we de bezoekers met een mooi inspiratieplein en een gevarieerd aanbod van leveranciers en professionals uit de trouwbranche. Daarnaast krijgen startende ondernemers een kans om hun diensten/producten te tonen tussen de doorgewinterde trouwexperts. Van romantische bloemenprieeltjes, Virtual Reality beleving tot aan een stoere burgerbar. Van swingende cocktailshaker, roofvogels, make-over tot een spirituele reading. Zelfs aan de opvang voor kids én huisdieren is gedacht. Nieuw is de pop-up modepresentatie met bruidsjaponnen en herenmode op het inspiratieplein. Uiteraard kunnen bezoekers een hapje en een drankje nuttigen onder het genot van livemuziek.

Zakelijk Netwerk
Wat zes jaar geleden begon als creatief concept is nu een uniek begrip in Alkmaar en omstreken. De beursdeelnemers worden zorgvuldig geselecteerd en kunnen deze dag netwerken en ervaringen uitwisselen.

Kijk voor meer informatie en tickets op de website www.trouwbeursalkmaar.nl | www.njoyparty.nl. Gratis kaarten winnen? Rodi Media mag vijf keer 2 kaarten weggeven? Mail vip@njoyparty.nl en laat weten waarom jij zo graag naar de Trouwbeurs Alkmaar wil.

Artikel geplaatst op vrijdag 18 januari 2019 - 14:27