Rodi

Eerste paal Bedrijfsunits Boekelermeer de grond in

HEILOO- Op de Droogmakerij in Heiloo is maandag is de eerste paal geslagen van Bedrijfsunits Boekelermeer. Hier worden twintig duurzame bedrijfsunits voor kleine zelfstandigen, starters en zzp’ers gerealiseerd.

Na het verkrijgen van de vergunning van de gemeente Heiloo – in december 2018 - is de bouw nu officieel gestart. Ook in Velsen-Noord gaat binnenkort de eerste paal de grond in. Hier worden 16 duurzame bedrijfsunit gerealiseerd, genaamd Bedrijfsunits IJmond.
De nieuwe eigenaren en de betrokken partijen waren aanwezig op de Droogmakerij in Heiloo voor het slaan van de eerste paal. De eigenaren hebben met elkaar kennis kunnen maken tijdens dit feestelijke moment.

De bouw

Reno Projecten uit Alkmaar verzorgt de bouw van de bedrijfsunits. Het is voor hen het derde gebouw dat zij in korte tijd realiseren in opdracht van B4 vastgoed. ME-2 architecten uit Medemblik zal de bouw begeleiden. De oplevering zal rond de zomer van 2019 plaats vinden.
Het merendeel van de units is verkocht. Er zijn nog enkele units beschikbaar. Voor meer informatie en beschikbare bouwnummers kunt u contact opnemen met Thijs Hoekman van Bregman Bedrijfsmakelaardij o.g. op tel 072-5156564.
Bedrijfsunits IJmond
Ook in Velsen-Noord is inmiddels 45% van de units verkocht. De verwachting is dat binnenkort nog enkele units verkocht worden en dan kan de bouw rond mei 2019 starten. Voor meer informatie en/of beschikbare bouwnummers kunt u contact opnemen met Frank Kloes van Brantjes Bedrijfsmakelaars op tel 0251-241194. Voor meer informatie: www.bedrijfsunitsboekelermeer.nl of www.bedrijfsunitsijmond.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 22 januari 2019 - 13:00