Rodi

Starten met of volhouden van sporten

(Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Fit4lady heeft weer een leuke vijfweekse actie, waarin elke vrouw werkt aan een betere gezondheid. Door verantwoord te bewegen én door beter te eten. Voor € 57,90 krijg je startmetingen, een circuittrainingsprogramma, eindmetingen en -advies. Aanmelden kan tot 10 februari via fit4lady.nl en bij alle veertien Fit4lady-clubs.


Annemieke van Mameren, eigenaar van Fit4lady Alkmaar, licht de actie toe. "Bij Fit4lady richten we ons op het vergroten van de levenslust van elke vrouw. Daarin speelt sporten een rol, maar er is meer. Vrijwel elke fitnessclub richt zich alleen op sporten en niet op al die andere dingen die ook helpen om slanker en fitter te worden en je tevredener met jezelf te voelen. Voor € 57,90 train je zo vaak als je wilt, met persoonlijke coaching van onze trainsters. Op deze manier stellen we iedere vrouw in staat om 2019 met een powerstart te beginnen."

Volhouden is de crux

Annemieke: "Wij begeleiden onze leden intensief. Iedere deelneemster krijgt persoonlijke coaching tijdens elke training. We hebben een circuit met conditietraining en spierkrachttraining dat je in een half uur doet. We werken intensief aan de BBB (buik-billen-benen) zone en optimale vetverbranding. Twee keer per week is vaak voldoende, maar meer mag! Voeg je daarnaast beter eten aan beter bewegen toe dan is de kans groot dat je beide beter inpast in je leven zonder dat je dit teveel tijd kost. Dan hou je het niet alleen vol, maar ga je het zelfs waarderen. Onze leden houden het sporten veel langer dan gemiddeld vol bij een sportschool en vertellen mij dagelijks hoeveel beter ze zichzelf zijn gaan voelen door bewuster om te gaan met hun beweeg- en eetpatroon en meer 'terug' willen. De vijf weken zijn een mooie test om te kijken of de training bij je past. Volhouden zou mooi zijn maar dat bepaalt de sporter zelf."
Kijk ook eens op www.fit4lady.nl.

Artikel geplaatst op maandag 21 januari 2019 - 09:40