Rodi

Modevakschool Nancy van Vliet start met modeopleidingen

Modevakschool Nancy van Vliet start met modeopleidingen. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Creatief, dol op mode en de ambitie om als coupeur/coupeuse of als modeontwerper aan de slag te gaan? Dan is Modevakschool Nancy het juiste adres.


Modevakschool Nancy biedt uitdagende en inspirerende opleidingen aan en leren de kennis en vaardigheden die nodig zijn in het modevak. Er wordt les gegeven in kleine groepen van maximaal acht leerlingen, dus persoonlijk begeleiding staat voorop. De opleidingen worden afgesloten met een examen. Gediplomeerde docenten met passie voor het modevak zijn zeer gemotiveerd om de curisten het ambachtelijke kleermakersvak te leren.

Open dag

Modevakschool Nancy van Vliet heeft kwaliteit en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Deze opleiding is voor iedereen geschikt die een passie heeft voor mode en zich daarin verder wil ontwikkelen. De opleidingen zijn gericht op het ambacht en we leren je werken op het hoogste vaktechnische niveau. Leeftijd en ervaring niet belangrijk, voor iedereen is er een passende opleiding. Iedereen die gemotiveerd én een harde werker is, kan een passende modeopleiding volgen. www.nancy.van.vliet.nl
De open dag is 9 februari van 13.00 tot 16.00 uur aan het Arkplein 125 in Alkmaar.

Artikel geplaatst op vrijdag 01 februari 2019 - 10:40