Rodi

Rabobank Clubkas Campagne gaat van start

(Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Na het grote succes van vorig jaar is de Rabobank Clubkas Campagne terug! En hoe! Rabobank Alkmaar en omstreken stelt dit jaar € 225.000,- beschikbaar voor clubs uit de regio. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden kunnen zich vanaf 1 februari inschrijven.


De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie-actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij leden van Rabobank Alkmaar en omstreken bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting. Alle verenigingen en stichtingen uit de regio Alkmaar die bij de bank bankieren en voldoen aan de voorwaarden, komen in aanmerking voor deelname. Inschrijven kan van 1 februari tot en met 31 maart via www.rabobank.nl/alkmaar.

Stemperiode

Na de inschrijvingsperiode vindt de stemperiode plaats. Tijdens de stemperiode van 23 april tot en met 14 mei brengen leden van de Rabobank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf stemmen (en maximaal twee stemmen per club) uitbrengen. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode via de post hun stembiljet met meer informatie. Op deze manier beslissen onze leden mee in de verdeling van het coöperatief dividend.
Deelnemende verenigingen hoeven geen lid te zijn van Rabobank Alkmaar en omstreken, klanten die willen stemmen wel! Het lidmaatschap is eenvoudig en gratis aan te vragen voor klanten die achttien jaar of ouder zijn.

Artikel geplaatst op donderdag 31 januari 2019 - 11:43