Rodi

Cursus digitale fotografie, videomontage en websites bouwen

In Wijkcentrum De Oever is het cursusaanbod verder uitgebreid. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - In Wijkcentrum De Oever is het cursusaanbod verder uitgebreid. Vrijdag 8 maart zijn er cursussen in digitale fotografie en wordt geleerd de digitale fotocamera goed te gebruiken en optimaal in te stellen. De cursus is geschikt voor elk type camera en kost slechts €34,-. In woord en beeld wordt gezamenlijk de camera ingesteld en na afloop worden gegarandeerd betere foto’s gemaakt!


Op 1 maart start een nieuwe cursus in het zelf monteren van videofilms. Video is weer helemaal hot en zowel consumenten als bedrijven zijn weer volop bezig met het maken van video-opnames. De cursusdag duurt van 09.30 tot 1530 uur. Deelnemers leren werken met Nederlandstalige software om zelf te knippen en plakken, titels te maken, muziek toe te voegen en nog veel meer.
Tot slot is er nog de populaire cursus om zelf websites te bouwen met Wordpress. Deze cursus wordt elke maand gegeven en is geschikt voor iedereen die zelf online aan de slag wil met Wordpress. Deze cursus is ook ideaal voor kleine ondernemers die zelf hun website willen leren bijhouden. Inclusief handig naslagwerk en certificaat.
Bekijk alle informatie over bovenstaande cursussen op de website www.eckkies.nl en via de advertentie in deze krant.

Artikel geplaatst op zondag 10 februari 2019 - 14:04