Rodi

22 Kitchen & bar heel verrassend

22 Kitchen & Bar. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Naast het station Zaandam, in het Best Western Zaan Inn, is 22 Kitchen & bar te vinden. Een heel verrassend, modern restaurant met de sfeer van weleer. Een combinatie van de industriële Zaanstreek van nu en de huiselijke keuken uit de tijd van Piet Swart, bekend van de Bruynzeel keukens.


Dat niet alleen de Dam in Zaandam 'the place to be' is bewijst dit restaurant. Bij 22 Kitchen & bar kan men gratis voor de deur parkeren en binnen wacht een leuke verrassing. Het restaurant biedt namelijk tal van leuke plekjes om heerlijk te genieten aan tafel van een ontspannen maaltijd, een drankje aan de bar te doen of om lekker een potje Rummikub te spelen in een huiskamerachtig hoekje.
Gastvrouw Layla van den Brandt en haar team doen er alles aan om het iedereen naar de zin te maken. "Wij hebben sinds vorige week een compleet nieuwe kaart", vertelt Van den Brandt vol trots. "We hebben geluisterd naar onze gasten. Zij wilden herkenbaardere producten op de kaart. Dus dat hebben we nu aangepast. We hebben nu onder meer een heerlijke biefstuk, rib-eye, boerderijkip of bijvoorbeeld zalm. Alles is vers en wordt goed bereid. Ook hebben wij huisgemaakte frites en gebakken aardappelen. Sinds we de kaart hebben veranderd loopt het hier echt storm. We krijgen zulke enthousiaste reacties."
Over de kaart is goed nagedacht net als over de inrichting. Het is niet alledaags. "We hebben overigens een award gewonnen voor het beste Nederlandse Best Western hotel qua vernieuwing van het interieur inclusief het restaurant", zegt Van den Brandt. Maar het allerbelangrijkste is dat men zich hier thuis voelt. Wie zich ook wil laten verrassen kan terecht bij 22 Kitchen & Bar, Grenehout 22 in Zaandam, 075-3030341, info@kitchenandbar.nl.

Artikel geplaatst op zaterdag 05 maart 2016 - 14:10