Rodi

Gouden medaille voor tankstation Total Vos

Voor de dames van Total Vos kwam deze prijs als een totale verassing. (Foto: aangeleverd)

KOOG AAN DE ZAAN - Tankstation Total Vos in Koog aan de Zaan heeft onlangs de gouden medaille gewonnen voor beste service tankstation in 2016. Deze prijs wordt door Total Nederland uitgereikt.


Directeur Matthijs Vos over het behalen van de prijs: "Wij streven ernaar te werken op een zo flexibele, efficiënte en klantvriendelijke wijze als mogelijk. Dat wij daar nu de gouden medaille voor hebben gewonnen is een prachtige beloning. Een bijzondere prestatie van onze dames in Koog aan de Zaan, want zij zijn tenslotte het gezicht van het tankstation. Ik ben dan ook ontzettend trots op ze, want zonder hun inzet en enthousiasme was dit niet gelukt."
Tankstation Total Vos in Koog aan de Zaan is onderdeel van Vos Olie & Gas BV. Dit bedrijf werd in 1932 opgericht met de lokale verkoop van olieproducten en is anno 2017 naar eigen zeggen uitgegroeid tot landelijke totaalleverancier op het gebied van brandstoffen, smeermiddelen en equipment. "Door onze jarenlange kennis en ervaring, uitgebreide pakket aan doorlopende en seizoensgebonden producten en diensten, biedt dit onze klanten een betrouwbare partner", aldus Vos.

Artikel geplaatst op maandag 03 april 2017 - 12:46Reacties (1)


appie bakker ongeveer 1 jaar geleden

gefeliciteerd

Reageer