Rodi

Lezing over nieuwe Hepta-luidsprekers

Bezoekers van de lezing komen van alles over deze luidsprekers te weten. (Foto: aangeleverd)

WESTZAAN - Dr. Hans van Maanen geeft zaterdag 22 april een korte lezing bij Hepta in Westzaan. De lezing gaat over de technische achtergronden van het ontwerp van de nieuwe Hepta Emmerantus- en de Hepta Sublimis Orator-luidsprekers. Ook de interactie met de elektronica komt aan bod.


De Temporal Coherence stuur- en eindversterker zijn volgens Van Maanen een belangrijke schakel in deze keten. Hij licht toe waarom de elektronica en de luidsprekers in samenhang moeten worden geoptimaliseerd. Om die reden gaat Van Maanen dieper in op tijdgedrag en de toepassing van impedantiecorrectie bij toepassing van de TC-versterker.
De lezing duurt ongeveer 20 minuten en start om 11.00, 13.00 en 15.00 uur. Na elke lezing is er ruimte om vragen te stellen en te luisteren naar de nieuwe Hepta Emmerantus, zowel met als zonder impedantiecorrectie. Indien de tijd dit toestaat, is er ook een demonstratie met een set Sublimis Orator met impedantiecorrectie. Het aantal deelnemers is beperkt, dus de organisatie raadt belangstellenden aan om zich van tevoren per e-mail aan te melden via info@hepta.nl. Hepta bevindt zich op Zeilenmakersstraat 1b in Westzaan.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 april 2017 - 15:18Reacties (0)


Reageer