Rodi

'Trouwdag bijna compleet, maar er ontbreekt nog iets'

Ballonnenpartners kan een extra dimensie toevoegen aan het uiterlijk van een trouwfeest. (Foto: aangeleverd)

WESTKNOLLENDAM - "Denk je aan alles gedacht te hebben: tafels, stoelen, ringen, bruidsjurk en trouwpak. Het uiterlijk van jullie trouwdag is bijna compleet, maar er ontbreekt nog iets!" Wendy en Danny Rezette van Ballonnenpartners uit Westknollendam weten wel wat: de feestelijke ballonnen.


"Ballonnen zijn natuurlijk een hele leuke builoftdecoratie. Ze zijn kleurrijk en zorgen meteen voor een vrolijke aankleding van jullie bruiloft. Er is zo veel mogelijk met ballonnen om jullie trouwdag nog mooier te maken. Van een chique boog bij het ouderlijk huis of op de feestlocatie, trouwshoots met grote of kleine ballonnen, bedrukt of onbedrukt", aldus Wendy en Danny.
Dat is niet het enige wat volgens Ballonnenpartners mogelijk is. "Heliumtrosjes voor op de tafel bij het diner of als gronddecoratie bij het feest. Heliumballonnen om een plafond te bedekken staan altijd erg vrolijk. Wij werken uitsluitend met de metallic ballonnen. Dit zijn de ballonnen met een mooie glanslaag. Deze zijn in vele kleuren leverbaar. Heeft u moeite om de juiste kleur te vinden? Wij van Ballonnenpartners zijn u graag van dienst om u te helpen. Heeft u zelf een leuk idee? Dan horen wij dat graag. Willen jullie net dat beetje extra op jullie trouwdag, neem dan zeker contact met ons op."
Ballonnenpartners bevindt zich op Industrieweg 62b in Westknollendam. Het bedrijf is te bereiken via tel.: 06-39448921 of per e-mail, via: info@ballonnenpartners.nl. Meer informatie is te vinden op de website: ballonnenpartners.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 04 april 2017 - 15:20Reacties (0)


Reageer