Rodi

AutoBrockhoff, nu ook Nissan-dealer voor de Zaanstreek

De nieuwe Nissan Micra. (Foto: aangeleverd)

ZAANSTREEK - Sinds jaar en dag is AutoBrockhoff een gerenommeerde naam in Amsterdam-Noord. Vanaf heden zijn zij ook Nissan-dealer voor de gehele Zaanstreek. AutoBrockhoff biedt een totaalpakket van verkoop, inkoop, garantie, onderhoud én een uitmuntende service met altijd de beste deal. Kom langs en ontmoet het team van enthousiaste medewerkers.


Nieuw in de showroom: de Nissan Micra. Vanaf 20 maart staat de nieuwe Nissan Micra in de showroom met een introductiekorting van 1000 euro én een gratis BOSE geluidssysteem voor thuis, bij aankoop van een geselecteerde uitvoering.
Actie bij AutoBrockhoff. Een nieuwe Nissan Qashqai van AutoBrockhoff was nog nooit zo voordelig. Snelle beslissers profiteren van 5 jaar gratis onderhoud, 5 jaar garantie, pechhulpservice en 2715 euro korting. Een totaalvoordeel van maar liefst 5000 euro. 'Last but not least' hebben zij altijd een ruime voorraad aan scherp geprijsde dealer-onderhouden occasions. Tijdens de Paasdagen krijgt men het afleverpakket, ter waarde van 795 euro cadeau.

2e paasdag open

Geïnteresseerden zijn van harte welkom bij de gecombineerde Nissan- en Citroën-vestiging aan de T.T. Vasumweg 36 in Amsterdam. 14, 15 en 17 april is er een spectaculaire Paasshow. 2e Paasdag is de vestiging geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Artikel geplaatst op dinsdag 11 april 2017 - 09:41Reacties (0)


Reageer