Rodi

-Advertorial-
Uniek concept in de Zaanstreek
Stel uw eigen linnenkast samen bij MCB Meubelen

Wordt dit hem of liever een andere kast? Dat kan bij MCB Meubelen. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - MCB Meubelen in Zaandam heeft een nieuwe service: Maak de kast die bij u past! Onze klanten kunnen nu met behulp van een configurator in vier eenvoudige stappen eenvoudig hun eigen persoonlijke linnenkast samenstellen en voor een betaalbare prijs. U kunt al een persoonlijke linnenkast samenstellen vanaf 225 euro!


Bij onze kledingkasten heeft u talrijke keuzeopties, waardoor u de kledingkast geheel naar eigen wens samenstelt. Behalve het exterieur (maten, kleuren, materialen, spiegels) bepaalt u ook de indeling helemaal zelf. Daarbij moet u denken aan bijvoorbeeld de plek van planken of lades. Ook zijn er talrijke accessoires beschikbaar, zoals roedes, kledingliften, schoenenrekken en kastverlichting. U krijgt meteen een vrijblijvende offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.
De persoonlijke kast is van Duitse makelij, met tien jaar garantie, en is gefabriceerd van duurzaam hout. Door een geïntegreerde niveaucompensatie ontstaat er geen probleem bij oneffen vloeren. Een ander voordeel is volgens MCB Meubelen dat zij de kast binnen 3 à 4 weken kunnen leveren en deskundige vakmensen deze gratis thuis kunnen monteren.
Belangstellenden kunnen vrijblijvend langskomen en de kast met hulp van het MCB-personeel samenstellen. De zaak is tweede paasdag van 12.00 tot 17.00 geopend. MCB Meubelen is te vinden aan Westzijde 67 in Zaandam. Meer informatie via tel.: 075-6162726 of de website: www.mcbmeubelen.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 06 april 2017 - 10:19Reacties (0)


Reageer