Rodi

'Wil dat mijn klanten jarenlang goed liggen'

Harry Luyt in zijn winkel aan de Zaanbocht bij Wormer. (Foto: aangeleverd)

WORMER - Duitse degelijkheid, beddenspecialist Harry Luyt zweert erbij. Ruim dertig jaar staat hij in zijn winkel Luyt Bedden in Wormer, die in 1992 naar het huidige, grotere pand aan de Zaanweg verhuisde. Al die tijd is Schramm zijn belangrijkste leverancier. "Schramm-boxprings en -matrassen hebben een uitstekende veerkracht, ventilatie en geven steun in de rug", zegt Harry over het Duitse merk.


Luyt Bedden biedt klanten een duidelijk verhaal. De meeste mensen kiezen voor hun bed uit een stoffen onderstel. Voor degenen die liever een houten ledikant willen heeft Schramm ook boxspringbodems die in ledikanten geplaatst kunnen worden. "Houten ledikanten wordt de nieuwe trend en met Schramm kunt u daar toch een boxspring van maken", zegt Harry.

Hij legt uit waarom Schramm zijn belangrijkste leverancier is. "Ik wil dat mijn klanten jarenlang goed liggen. Schramm 'veredelt' haar boxprings en matrassen. Dat is een speciaal proces waarbij de veren in een oven worden verwarmd. Daardoor wordt de veerkracht beter en dat voor een zeer lange tijd."

"Het type boxspring is erg belangrijk voor een matras", vervolgt Harry, die zijn bedrijf in zijn eentje runt en de enige Schramm-dealer in de Zaanstreek is. "Op een slappe of zachte boxspring lig je niet lekker. Op een veerkrachtige variant ligt je matras twee keer zo goed. Dat geldt natuurlijk ook voor het matras zelf. Hoe veerkrachtiger het is, hoe beter je erop slaapt."
Luyt Bedden bevindt zich in de Zaanbocht aan Zaanweg 124 in Wormerveer. Meer informatie is te verkrijgen via Harry Luyt, tel.: 075-6280031, e-mail: info@luytbedden.nl of via de website: luytbedden.nl.

Artikel geplaatst op donderdag 06 april 2017 - 10:49Reacties (0)


Reageer