Rodi

'Wij zorgen altijd voor een oplossing'

De zaak van Bleeker aan de Stationsstraat in Zaandam. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Bleeker Zonwering is al jarenlang een bekende naam in de Zaanstreek. In 1964 werd het bedrijf opgericht door de heer Bleeker, maar sinds 2002 is het bedrijf in handen van Steef Oosten. Hij was toen al ruim twintig jaar werkzaam in het bedrijf. Van zonwering tot rolluiken, klanten kunnen voor een complete raamdecoratie al jaren terecht bij Bleeker Zonwering. "We verkopen het totaalplaatje", vertelt Steef. "Het is meer dan alleen het beheersen van het klimaat. Rolluiken bijvoorbeeld, zijn ook erg geschikt als beveiliging."


Steef werkte al erg lang bij Bleeker Zonwering toen hij in 2002 de kans kreeg het bedrijf over te nemen. De naam bleef hetzelfde. "Het is mooi werk. We komen bij veel verschillende mensen thuis om de maten op te nemen of om de aangeschafte producten te plaatsen. Ook is de situatie altijd anders. En hoe moeilijk het soms ook lijkt, wij zorgen altijd voor een oplossing. Wij leveren maatwerk." Op dit moment heeft Bleeker Zonwering het Cassette Knikarmscherm in de actie. Naast het werk voor particulieren, doet Bleeker Zonwering ook veel voor bedrijven. Het onderhoud en de reparatie van verschillende soorten zonweringen behoort eveneens tot het takenpakket van Steef.

Korte lijnen

Enkele weken geleden is de showroom compleet vernieuwd. "Bijna alles wat we kunnen leveren is in deze showroom te zien", vertelt Steef. "Met de zomer in aantocht hebben we het wel wat drukker, maar we houden de levertijden zo kort mogelijk. Normaal gesproken leveren we zeker binnen vier weken. Als het wat drukker wordt, duurt het maximaal zes weken." Volgens Steef is dat ook een van de sterke punten van zijn bedrijf. "We werken met een klein team, we zijn echt een familiebedrijf. De meeste mensen die hier werken, werken hier al jarenlang. De lijnen zijn kort en onze service is goed. Wij zijn een geoliede machine!"
Bleeker Zonwering is gevestigd op Stationsstraat 11 in Zaandam. Meer informatie over het bedrijf en de mogelijkheden is te vinden op: www.bleekerzonwering.nl of te verkrijgen via tel.: 075-6160986.

Artikel geplaatst op donderdag 06 april 2017 - 11:02Reacties (0)


Reageer