Rodi

Leegverkoop Krul Alltech kachels en haarden

De showroom van Krul Alltech waar een grote leegverkoop wordt gehouden. (Foto: Vincent de Vries/RM)

OPMEER - Door de groei van de afgelopen jaren, en de nieuwe visie gericht op de toekomst, kondigt Krul Alltech met trots aan dat het bedrijf gaat verhuizen naar een nieuwe locatie. Het bedrijfspand gevestigd aan de Dokter de Vriesstraat 16 in Benningbroek is voor straks de meest ideale locatie. Op deze uitstekende locatie komt een nog grotere en luxe inspiratie-showroom. Daarnaast wordt ook het magazijn uitgebreid waardoor nog meer uit eigen voorraad geleverd kan worden. Hierdoor kunnen klanten nog sneller geholpen worden.


De grote van de showroom gaat van 1000m2 naar 1500m2 waar klanten meer dan 500 kachels en haarden kunnen bezichtigen. Daarnaast is Krul Alltech van plan om van de 500 kachels en haarden zo rond de 150 te laten branden. Zo kunnen klanten nog beter de sfeer proeven. Krul Alltech kachels en haarden is sinds 2003 uitgegroeid tot een solide bedrijf met gespecialiseerde en enthousiaste medewerkers. De diensten zijn veelomvattend en hierbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Krul Alltech levert een totaalpakket, het inbouwen van open haarden en kachels, het aanbrengen van rookkanalen en het plaatsen en afwerken van stijlschouwen. Het complete traject kan door eigen vakmensen binnen een dag uitgevoerd worden. Ook kunnen klanten terecht voor alle materialen en onderdelen van kachels en haarden.
Particulieren, middenstanders en bedrijven kunnen vanaf maandag 17 april terecht op locatie De Veken 121 in Opmeer (industrie terrein) voor de grote leegverkoop van kachels en haarden. Kom vrijblijvend een kijkje nemen in de showroom en geniet van al het moois wat te zien is op het gebied van sfeerverwarming! De ruime collectie haarden en kachels is ook te vinden op de website: www.krulalltech.nl. Wie zeker wil zijn dat de gewenste kachel bij ons in de winkel te verkrijgen is kan contact opnemen door te bellen naar tel.: 0226-357900 of en e-mail sturen naar: info@krulalltech.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 07 april 2017 - 14:20Reacties (0)


Reageer