Rodi

Keurslager Gebr. Groot bij Paasveetentoonstelling

Ook Gebr. Groot, Keurslagers uit Westerwatering Zaandam en Kaaikhof Assendelft waren in Schagen te vinden. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De jaarlijkse Paasveetentoonstelling vond woensdag 5 april in Schagen plaats. Dat is een gebeuren waar elk jaar duizenden mensen op af komen. Ook Keurslager Gebr. Groot uit de Zaanstreek was vertegenwoordigd.


Voor de Paasveetentoonstelling komen uit het hele land veehouders met hun dieren naar Schagen. Ook Gebr. Groot, keurslagers uit Westerwatering Zaandam en Kaaikhof Assendelft waren in Schagen te vinden. Hun inzending bestond uit vier roodbont vleeskoeien en een exclusieve zwarte witrugvleeskoe.
De dieren zijn opgegroeid op het bedrijf van Willem Roos en zoon uit het Zuid-Hollandse Ter Aar. "'s Zomers lopen de dieren in de wei. Daar worden ze wel bijgevoerd met krachtvoer, dat bestaat uit een mengsel van diverse soorten granen en maïs. 's Winters staan ze los in royale stallen. Garantie voor topkwaliteit", aldus Keurslager Gebr. Groot.
De dieren die door Keurslager Gebr. Groot waren ingezonden werden bekroond met eerste en ereprijzen. Van één van de dieren is een foto gemaakt en kan het gewicht geraden worden. "Wie wil meedoen en gelijk het prachtige vlees wil bewonderen is van harte welkom in onze winkels in Zaandam en Assendelft." Daar is de foto te zien van het dier waarvan mensen het gewicht kunnen raden. De vestiging in Zaandam bevindt zich op Langeweide 99 in de Westerwatering. De vestiging in Assendelft bevindt zich op Kaaikhof 25.

Artikel geplaatst op maandag 10 april 2017 - 11:55Reacties (0)


Reageer