Rodi

Eagles Tribute benefietconcert
'voor elkaar en met elkaar'

Eagles Tributeband New gig in town speelt tijdens benefietconcert. (Foto: aangeleverd)

ASSENDELFT - In Het Wapen van Assendelft wordt zaterdag 22 april een benefietconcert gehouden voor kansarme, kwetsbare ouderen en mindervaliden die in Nederland nog zelfstandig wonen met een minimum inkomen. Speciaal voor deze kwestbare groep treden twee topbands op waaronder de Eagles-Tribute-Band 'New Gig In Town' en allroundband 'Affinity'.


Wie wil er niet nog eens 'live' genieten van het onsterfelijke nummer Hotel California van The Eagles.? De nummer twee hit van de lijst van top 2000 aller tijden wordt tijdens het benefietconcert vertolkt door de Eagles-band 'New gig in town'. Verder zijn er optredens van onder andere de zwingende allround-band 'Affinity'. Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom. De zaal gaat open vanaf 18.00 uur. Het concert vangt aan om 19.00 uur en duurt tot 23.00 uur. De benefietkaarten kosten slechts 15 euro per stuk.
Sinar betekent in het Indonesisch 'Licht' (ook wel zonnestraal) en is het symbool voor 'verlichten' van onder andere in hulp en zorg voor anderen die ons hard nodig hebben. Sinar Projects realiseert hulp door het genereren van inkomsten door de verkoop van toegangskaarten voor benefietconcerten in het hele land. Dit doet het bedrijf vanwege de steeds afnemende zorg voor onze ouderen en mindervaliden, om te helpen dat zij niet meer in een geïsoleerd leven terechtkomen. Sinar Projects biedt deze doelgroep ondersteuning door hen te steunen in het faciliteren van kleine technische en huishoudelijke klusjes aan huis in samenwerking met diverse gemeenten, schoonmaak- en klusjesteams in het land, zodat de ouderen en mindervaliden uiteindelijk tegen een gering uurtarief van de benodigden diensten gebruik kunnen blijven maken. Mede hierdoor helpen wij allen een beetje mee, om deze doelgroep meer levenskwaliteit te geven. Het benefietconcert vindt plaats in Het Wapen van Assendelft aan de Dorpsstraat 533 in Assendelft. Wees er snel bij en reserveer (verplicht) uw kaarten door te bellen naar: 06-83094281 of stuur een e-mail naar: sinar.projects@gmail.com onder vermelding van naam, woonplaats en totaal aantal kaarten.

Artikel geplaatst op dinsdag 11 april 2017 - 13:25Reacties (0)


Reageer