Rodi

Gratis activiteiten bij Noorderveld Voorjaarsfestival

WORMERVEER - Shop, Eat & Enjoy is, na het afgelopen Najaarsfestival, weer het motto van het Noorderveld Voorjaarsfestival. Dat vindt zaterdag 13 mei plaats. Het is volgens de ondernemers van het shoppingcenter een dag voor jong en oud vol culinaire verrassingen, de mooiste woondecoraties, unieke cadeaus, leuke activiteiten en prachtige optredens en demonstraties. Ook staat het hele plein vol met allerlei attracties.


De kinderen kunnen zich uitleven op het springkussen, terwijl hun ouders en opa's/oma's langs de diverse kramen wandelen met unieke en handgemaakte producten, zoals woondecoraties en sieraden. Ook kunnen bezoekers genieten van een scala aan culinaire hapjes terwijl ze kijken naar dansoptredens en demonstraties. Vanuit diverse kramen en foodtrucks worden allerlei gerechten aangeboden.
In het kader van moederdag heeft Shoppingcenter Noorderveld een selectie gemaakt van de leukste kramen met cadeauartikelen en woonaccessoires. Veelal uniek en/of met de handgemaakt. De winkels op het Noorderveld zijn open en is er een kleine attentie voor de moeders.
Er zijn tevens veel activiteiten voor jong en oud. Ze kunnen komen paintballen op de schietbaan van Paintball Jungle of meedoen aan de mini-Escape Room. Traditiegetrouw verzorgt kinderopvang Smallsteps Noorderkabouters, gevestigd op het shoppingcenter, tal van gratis activiteiten voor de kinderen. Er zijn, naast een springkussen, diverse optredens en workshops van verenigingen uit de omgeving. Ook is er een Meet & Greet. Kinderen kunnen even knuffelen met hun favoriet Elsa of Olaf uit de film Frozen en ook Spiderman is van de partij. Ze poseren graag even voor een foto.
In de maand mei maakt het winkelend publiek van Shoppingcenter Noorderveld kans op 100 euro shoptegoed. Ze dienen daarvoor de kaart bij een van de winkels in te vullen en deze in te leveren bij de kassa of bij de ton in de hal voor Grando Keukens & Bad.
Noorderveld Voorjaarsfestival duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Bij Shoppingcenter Noorderveld in Wormerveer is van alles te vinden op het gebied van wonen, tuin en doe-het-zelf. Ook is hier Babypark, de grootste babywinkel van Europa, en kinderdagverblijf Smallsteps Noorderkabouters. Shoppingcenter Noorderveld is goed bereikbaar en bezoekers kunnen gratis parkeren voor de deur. Shoppingcenter Noorderveld bevindt zich op Samsonweg 5-25 in Wormerveer.

Artikel geplaatst op woensdag 26 april 2017 - 10:28Reacties (0)


Reageer