Rodi

Tuincentrum Ofman breidt natuurlijk uit

Het terrein van Tuincentrum Ofman in Wormer. (Foto: aangeleverd)

WORMER - In twee jaar tijd heeft Tuincentrum Ofman van de broers Cor en Jaco Ofman een enorme groei doorgemaakt. Het tuincentrum met haar regiofunctie is momenteel bezig met het uitbreiden van de parkeerzone. Het terrein biedt meer ruimte en gemak voor de bezoekers van buitenplanten. Hier blijft het voorlopig niet bij, de heren hebben plannen voor een nog breder assortiment planten en winkelgemak.


Cor Ofman: “We ontvangen steeds meer klanten. Deze groei heeft ons doen besluiten ons bedrijf (dat inmiddels in twee jaar tijd met ruim 600 vierkante meter is gegroeid) nog verder uit te breiden. In het overdekte gedeelte komen op termijn ook kamerplanten in het assortiment. We zijn ons daar goed op aan het oriënteren, waar is behoefte aan bij onze klanten. Ook willen we het assortiment buitenplanten gaan uitbreiden als de grote loods af is. En de aankleding gaan we verder verbeteren, er komen ook grote bomen op het terrein te staan.”
De natuurlijke uitstraling en het landelijke karakter blijft behouden. De charme van dit familiebedrijf is de locatie midden tussen de twee natuurgebieden Kalverpolder en Engewormerpolder - Je loopt er met je winkelwagentje tussen de fluitende vogels te winkelen.
Door nu direct op de veiling in Aalsmeer in te kopen kunnen de Ofmannen de scherpste prijzen hanteren - in de meeste gevallen zelfs de laagste prijzen in Nederland. Jaco Ofman: “We kunnen hierdoor ook meer garantie geven, we zijn zelf heel kieskeurig wat betreft de kwaliteit!”
Van maart tot en met juli is Tuincentrum Ofman elke dag open van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00 uur.
Tuincentrum Ofman is gevestigd aan Engewormer 19 in Wormer. Plantenliefhebbers kunnen ook via de Facebook pagina: Tuincentrum Ofman op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en acties. Kijk voor meer informatie ook op www.tuincentrumofman.nl

Artikel geplaatst op vrijdag 05 mei 2017 - 10:09Reacties (2)


M-Ra 11 maanden geleden

Link naar website werkt niet.
Moet zijn:

www.tuincentrumofman.nl

Redactie 11 maanden geleden

Dank je wel. Inmiddels aangepast.

Reageer