Rodi

BIG-L ‘On Tour’ strooit met waardebonnen

Waardebon van BIG-L, te vinden door de Facebook actie te volgen. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Vanaf dinsdag 9 mei is het voor modeliefhebbers oppassen geblazen want het bekende modebedrijf BIG-L gaat 'On Tour'. Het bedrijf heeft het in haar hoofd gehaald om 170 waardebonnen te verstoppen in haar verkoopgebied.


De bonnen met een geldwaarde variërend tussen 5 en 100 euro per bon worden door middel van een speuractie op plekken verstopt. Wie een waardebon wil bemachtigen volgt de Facebook pagina van BIG-L Wormerveer en bekijkt daar de videoboodschappen met grappige aanwijzingen en hints. Het kan dus zomaar zijn dat je een bon vindt in je eigen voetbalkantine of bij de tennisvereniging in je eigen buurt. De waardebonnen worden verspreid in de Zaanstreek, Landsmeer en Alkmaar en omgeving. Wie een bon heeft gevonden gaat hiermee naar de vestiging van BIG-L in Wormerveer om te zien wat hij/zij heeft gewonnen. Tijdens de actie stunt BIG-L ook met kortingen van 25% op de gehele collectie (met uitzondering van de lopende kortingen). De speuractie duurt van dinsdag 9 tot en met maandag 22 mei. Ook heeft BIG-L een nieuw en persoonlijk klantenkaartsysteem ontwikkeld. Uniek want met deze klantenkaart is BIG-L in staat om nog passender advies en persoonlijke aandacht te geven aan vaste klanten. Met het spaarsysteem dat is gekoppeld aan deze klantenkaarten kunnen modeliefhebbers euro's sparen en op de hoogte blijven van de nieuwste acties van hun vestiging.
Houd de Facebook pagina BIG-L Wormerveer dus scherp in de gaten en vind het geld (in de vorm van waardebonnen) dat op straat ligt! BIG-L is gevestigd aan Noorddijk 41 in Womerveer.

Artikel geplaatst op maandag 08 mei 2017 - 09:17Reacties (0)


Reageer