Rodi

All you can BBQ bij Zaanse Chocoladefabriek

De barbecue gaat om 18.00 uur aan! (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Slagerij Van 't Oever, bekend uit de Verskade, en Proeverij de Koekfabriek verzorgen in de maanden mei tot en met september gezellige avonden. Barbecueliefhebbers kunnen dan voor 22,50 euro per persoon onbeperkt barbecueën.


De barbecue staat om 18.00 uur aan en het gaat door tot 22.00 uur. "Op het menu vinden de gasten een breed scala aan producten met echte barbecueklassiekers, maar ook luxueuze vleeswaren, lekkere salades en brood", aldus de organisatie. In de maanden mei tot en met september wordt elke eerste en derde vrijdag het binnenplein van de Zaanse Chocoladefabriek omgetoverd tot een waar barbecueparadijs.
"Bij slagerij Van 't Oever is alles ambachtelijk, lekker en vers. Wij maken gebruik van regionale producten en scharrelvlees. Kwaliteit van de vakman die verstand heeft van lekker eten", aldus slagerij Van 't Oever. Meer informatie over de slagerij is te vinden op: www.slagerij-vanhetoever.nl. Reserveren kan via tel.: 075-6154287 of via de online reserveermodule. Van 't Oever herinnert bezoekers niet te vergeten te vermelden dat ze voor de barbecue komen. Informatie is ook te vinden op: www.proeverijdekoekfabriek.nl/bbq.

Artikel geplaatst op woensdag 10 mei 2017 - 09:51Reacties (0)


Reageer