Rodi

Dochter Koos Alberts signeert boek bij Malle Miek

(Foto: aangeleverd)

ZAANDIJK - Annemiek Wilderom, eigenares van Malle Miek in Zaandijk, heeft mooi nieuws. “Ik heb een winkel in Zaandijk, net verhuisd naar een stoere garage. Nu komt zaterdag 27 mei Christa Krommenhoek, dochter van de zanger Koos Alberts, haar boek signeren in mijn winkel. Ze schrijft columns in de Metro en heeft nu haar debuutboek ‘Bestemming bereikt’ uitgegeven”, vertelt Annemiek.


Krommenhoek houdt de signeersessie zaterdag 27 mei van 11.00 tot 15.00 uur en geeft gratis schrijfadvies. “Met mijn typemachine en een stapel van mijn boeken op tafel schrijf ik met mijn vulpen de mooiste woorden voor in jouw boek. Voor jezelf als cadeau of voor je moeder, oma, vriendin, zus”, aldus de schrijfster.
“’Bestemming bereikt’ is een bundel columns over het leven, het loslaten van je kinderen, over mijn ouders, de levensweg van anderen en de niet-perfecte vrouw die we allemaal willen zijn. Het geeft je een steuntje in de rug en laat je zien hoe je het leven ook bij tegenslagen kunt vastpakken.”
Wie creatieve schrijfinspiratie wil, meer wil weten over Krommenhoeks pipowagensessies en de gratis Schrijfschool of vragen heeft over het schrijven vanuit het hart kan zaterdag 27 mei langskomen. Malle Miek bevindt zich op Guisweg 17 in Zaandijk. Meer informatie via: www.lifeofchrisje.nl, de Facebook-pagina van Malle Miek met de naam www.mallemiek.nl en via Annemiek, tel.: 06-20677885.

Artikel geplaatst op woensdag 10 mei 2017 - 11:35Reacties (0)


Reageer