Rodi

'Wilde van kleins af aan al kapster worden'

Stefanie helpt een klant aan een fraai kapsel. (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - Stefanie Houter is kapster en eigenaar van Stef's Hairfactory in Wormerveer. Ze heeft een grote passie voor haar vak en is vrij recent gestart met haar eigen kapsalon. "Ik ben gestart in oktober 2015. Ik koos hiervoor, omdat ik vanaf kleins af aan al wist dat ik kapster wilde worden."


Als meisje was Stefanie al met het haar van wie ook maar bezig. "Het liefst zat ik net zoals mijn broers elke maand bij de kapper. Zo kon ik zien hoe ze alles deden. Dan vroeg ik de kapsters de oren van hun kop. Ik heb mijn opleiding als allround kapster op een particuliere school afgerond. Daarnaast heb ik veel cursussen gevolgd om mezelf te verbreden in het kappersvak. Tijdens de cursussen leerde ik verschillende technieken en verdiepte ik me in haarverleningen. Haarstyling is een passie voor me."
Stefanie wil haar klanten meer bieden dan alleen een behandeling in haar salon. "Stefs Hair Factory staat voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ik bied mijn klanten een fijne tijd bij ons, neem de tijd en geef hen de aandacht die zij verdienen, zodat ik zeker weet dat ze tevreden de deur uitlopen."
Stefs Hair Factory heeft in de maand mei een aantal acties en is bezig met de toekomst. Op een kleurbehandeling krijgen klanten 15 procent korting. Verder kunnen kinderen op de woensdag voor 12,50 euro langskomen voor een knipbeurt. De kapsalon gaat ook uitbreiden met een schoonheidssalon en verhuurt een stoel. Meer informatie daarover is te verkrijgen via tel.: 075-2044000.
Stef's Hairfactory is woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur geopend. Zaterdag kunnen klanten op afspraak bij de kapsalon terecht. Meer informatie via tel.: 075-2044000 en www.stefshairfactory.nl. De zaak bevindt zich op Industrieweg 19b in Wormerveer.

Artikel geplaatst op donderdag 11 mei 2017 - 14:20Reacties (0)


Reageer