Rodi

'Altijd de juiste ballondecoratie'

'Je kunt met ballonnen echt helemaal losgaan en creatief bezig zijn'. (Foto: Sonja Stengewis)

ZAANDAM - "Een ballon is niet zomaar meer een ballon", aldus Balloonzone-eigenaar Jordy Jas. "In het verleden werden ballonnen eigenlijk alleen maar gebruikt op een verjaardag. Tegenwoordig is dat wel anders! Balloonzone is al jarenlang de betrouwbare partner voor de allermooiste ballondecoraties in de regio. Of het nu is voor ballonnen voor zakelijk gebruik, een verjaardag, geboorte of bruiloft, bij Balloonzone vind je altijd de juiste ballondecoratie."


Ballonnen kunnen worden gebruikt voor vrijwel elke gelegenheid. Of het nu is voor een bedrijfsopening, promotieactie, geboorte, verjaardag of bruiloft. "Je kunt met ballonnen echt helemaal losgaan en creatief bezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft. Ballonnen zijn dan perfect in te zetten als onderdeel van de bruiloftdecoratie. Wij kunnen met de ballondecoratie werkelijk elke stijl creëren. Wil je een romantische, moderne, natuurlijke of strakke stijl voor je bruiloft of heb je zelf iets in gedachten? De mogelijkheden zijn eindeloos."
In samenwerking met verschillende leveranciers, zoals Bloemenstudio Lia, kan Balloonzone een complete bruiloftdecoratie leveren. Dit geheel naar de wens van de klant en voor elk budget. Balloonzone werkt naar eigen zeggen alleen met ballonnen van de allerhoogste kwaliteit. "Dit is waarom wij niet alleen metallic kleuren leveren, maar ballonnen in vrijwel alle kleuren."
"Wanneer jullie op zoek zijn naar de mooiste bruiloftdecoraties, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij gaan graag met jullie in gesprek om zo tot de bruiloftdecoratie te komen in de stijl die jullie voor ogen hebben. Kijk voor meer inspiratie voor jullie bruiloft op www.balloonzone.nl." Meer informatie per e-mail via: info@balloonzone.nl en tel.: 075-6428030. Balloonzone bevindt zich op Penningweg 87 in Zaandam.

Artikel geplaatst op woensdag 17 mei 2017 - 11:48Reacties (1)


Roel Jansen 11 maanden geleden

Die ballonnen zaak zit niet meer in Zaandam.
Met noorderzon vertrokken?

Reageer