Rodi

Decokay Dudink Groen verhuist

Het nieuwe pand van Decokay Dudink Groen. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Decokay Dudink Groen uit Zaandam is onlangs verhuisd. Het bedrijf zit nu aan de overkant van waar haar oude locatie aan de Westzijde was. "We willen verbeteren, zodat onze klanten dát vinden waar ze naar op zoek zijn", zegt eigenaar Bas Mooij. "Deze nieuwe winkelruimte past goed bij ons én bij de behoeften van onze klanten."


"Laatst zei een van onze klanten: 'gaan jullie nu alweer verhuizen?' Dat terwijl we hier toch alweer vijf jaar zitten. Het klopt dat we de laatste decennia een aantal verhuizingen hebben meegemaakt. Altijd in dezelfde straat, want we vinden onze bereikbaarheid zeer belangrijk. Waarom dan toch verhuizen? Omdat we blijven verbeteren. Het nieuwe pand biedt verschillende voordelen, met name voor onze klanten. De genoemde wandruimte heeft een enorme meerwaarde. We kunnen ons assortiment er optimaal presenteren. Het zien en voelen van producten kan doorslaggevend zijn in het beslissingsproces. Ervaar het zelf en kom binnenkort naar onze prachtige nieuwe winkel."
Decokay Dudink Groen kent haar oorsprong in 1934. Tot de jaren zeventig verkocht de onderneming alleen verf, maar daarna eveneens behang en zonwering. Inmiddels behoren ook vloeren en gordijnen tot het assortiment. Mooij: "Zo'n tien jaar geleden zijn we samengegaan met de firma Dudink. We hebben onze krachten gebundeld en kunnen zodoende een heel compleet assortiment aanbieden. We zijn één van de originele Decokay-vestigingen, want we behoren tot de eerste lichting. Lid zijn van deze franchiseformule betekent beschikken over scherpe inkoopmogelijkheden en een goede focus op trends. Relatief kleine ondernemers zoals wij kunnen dankzij deze samenwerking concurreren met de grote jongens. Aan de andere kant kunnen we, juist in tegenstelling tot deze grote jongens, heel goed inschatten wat de wensen van onze klanten zijn. Kortom, we zijn klein genoeg om onze klant te kennen en groot genoeg om diezelfde klant te bedienen met optimale prijsstellingen en de laatste trends."
Het nieuwe pand van Decokay Zaandam bevindt zich op Westzijde 44. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op de website: www.decokaygroen.nl en de Facebook-pagina DecokayZaandam.

Artikel geplaatst op maandag 03 juli 2017 - 15:45