Rodi

Keukenspuiten1dag.nl: voor als folie bij keukens loslaat

De mannen van Keukenspuiten1dag.nl. (Foto: Vincent de Vries/RM)

ASSENDELFT - Het komt steeds vaker voor dat bij keukens waar er folie, oftewel een kunststof laag, op deurtjes en lades is geplakt, deze na verloop van tijd loslaat. Keukenspuiten1dag.nl uit Assendelft heeft zich gespecialiseerd in het spuiten van deze keukens.


"Keukens met loslatend folie zijn vaak uit de garantie of de leverancier is failliet. Daardoor is het niet meer te verhalen", legt Ronald de Visser van Keukenspuiten1dag.nl uit. "Als de deurtjes en lades nog wel te leveren zijn, dan wordt het een hele kostbare zaak. Een goedkopere en betere oplossing is het folie op een speciale manier te verwijderen en dan de delen in een mooie, nieuwe kleur over te spuiten."
"Wij doen alles als de klant dat wil. We demonteren alle deurtjes en lades, zetten de vaste delen (onder andere zijkanten van kastjes, koelkast, enzovoort) desgewenst ook in dezelfde kleur. Bovendien monteren we als alles gespoten is en stellen alle deurtjes en lades opnieuw af, zodat alles weer goed sluit. Ook als de kleur van uw huidige keuken u niet meer bevalt, kunt u bij ons uw keuken laten overspuiten in een mooie, nieuwe kleur. Desgewenst komen we bij u thuis een vrijblijvende offerte doen."
"Kijk anders op onze website www.keukenspuiten1dag.nl voor meer informatie of e-mail naar: info@keukenspuiten1dag.nl, bel naar tel.: 06-50287995 (werkplaats) of tel.: 06-16911310 (offertes en planning)."

Artikel geplaatst op maandag 10 juli 2017 - 13:24Reacties (0)


Reageer