Rodi

Dierencrematorium Zaanstad geopend

Dierencrematorium Zaanstad. (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - Twee maanden geleden heeft Dierencrematorium Zaanstad de deuren geopend. Belangstellenden hebben inmiddels tijdens de open dagen een kijkje genomen in het nieuwe dierencrematorium.

In het crematorium is ook een dierenuitvaartcentrum gerealiseerd. Er is een ontvangkamer en er zijn twee afscheidskamers, waar men, in huiselijke sfeer, afscheid kan nemen van zijn of haar geliefde huisdier. “Mensen kunnen op een waardige manier afscheid nemen van hun huisdier en kunnen het verlies aldus beter verwerken.” Ook is er een showroom met urnen in verschillende prijsklasse. Men kan altijd op afspraak een kijkje komen nemen in de showroom.
Het bedrijfspand waar Dierencrematorium Zaanstad is gevestigd heeft een aparte ingang om overleden dieren naar binnen te brengen. “Zo heeft men absolute privacy.” Voor de overleden dieren is er een grote koelcel. Zo kan de dag van de crematie in overleg met de eigenaren plaatsvinden. “Het kan bijvoorbeeld zijn dat iemand met vakantie is als het huisdier overlijdt. Ook dan hebben de baasjes het recht om afscheid te nemen.”
Dierencrematorium Zaanstad is ook ‘s avonds en in het weekend geopend. “Wij vinden het belangrijk dat iedereen op zijn eigen gekozen tijdstip afscheid kan komen nemen. Er zijn bijvoorbeeld kinderen die ergens anders studeren en toch nog heel graag afscheid willen nemen van hun huisdier. Wij bieden deze mogelijkheid zonder een avond of weekendtoeslag te berekenen.”
Dierencrematorium Zaanstad, Industrieweg 50, 1521NE Wormerveer. Telefoon 06-87878711 / 075- 6128393 www.dierencrematoriumzaanstad.nl.

Artikel geplaatst op maandag 10 juli 2017 - 12:29Reacties (0)


Reageer