Rodi

'Een droom die uitkomt voor Rietveld Openhaarden'

Rietveld openhaarden gaat verhuizen. (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - Rietveld Openhaarden gaat verhuizen. Vanaf medio oktober kan men terecht in de nieuwe showroom voor de aanschaf van luxe openhaarden. Sabina Weeteling Rietveld: "We groeien uit ons bedrijf en zijn een droomplek tegengekomen!"

Sabina Weeteling Rietveld: "Zoals de meeste wel weten is dat mijn ouders Rietveld Openhaarden in 1996 zijn gestart. Na het overlijden van mijn vader, Jaap Rietveld in 2003, is mijn moeder Sita rustiger aan gaan doen. Mijn man, Jeffrey Weeteling en ik zijn toen gestart met de overname van Rietveld Openhaarden. Met het Woon/Werk Pand aan de Vaartdijk 3R in Wormerveer, dat wij al in ons bezit hadden vanwege ons timmerbedrijf konden wij gemakkelijk onze showroom hier beginnen. Inmiddels zijn wij al heel wat jaren verder en groeien we een beetje uit ons bedrijf. We waren al een tijdje opzoek naar iets anders en uiteindelijk zijn we ons droomplekje tegen gekomen! 30 augustus krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woon/werkplek. We blijven in de Zaanstreek, want wij hebben een boerderij gekocht in Westknollendam op een mooie zichtlocatie aan de N246. We zijn er erg blij mee; showroom en werkplaats aan huis en ruimte genoeg voor onze twee meiden en huisdieren. Wat zou mijn vader trots zijn dat wij zijn bedrijf voort kunnen zetten op deze prachtige locatie!"

Uitverkoop vanwege verhuizing

"Omdat wij gaan verhuizen hebben wij in onze huidige showroom nog wat showroommodellen die verkocht kunnen worden voor een leuk prijsje. Dus mocht u nog op zoek zijn kom dan gerust nog langs bij ons in Wormerveer. Voorlopig zijn wij nog gewoon open aan de Vaartdijk 3R in Wormerveer", aldus Weeteling Rietveld. De nieuwe Showroom is te vinden aan Westknollendam 121, in Westknollendam. Naar verwachting is deze medio oktober af. Hou de website in de gaten: www.openhaard.com. Meer info via tel: 075-6120988. Zie tel: 06-27076849.

Artikel geplaatst op maandag 10 juli 2017 - 13:42