Rodi

Anytime Fitness, de sleutel tot 24 uur sporten

Anytime Fitness gaat medio augustus open op de Zuid in Assendelft. (Foto: YvdD/RM. Fotobewerking: BA/RM)

ASSENDELFT - Anytime Fitness opent begin augustus haar 63e 'twenty four seven' fitnessfiliaal op de Zuid in Assendelft. Franchise-nemer Marc Leurs voorziet hiermee in de behoefte van de moderne sporter om te trainen op elk moment van de dag. De Zaankanters in dit gebied gaan er straks dus nog beter uitzien.


De zichtlocatie waar voorheen een Scapinofiliaal in was gevestigd is een moderne en bij uitstek geschikte accommodatie voor sportliefhebbers geworden. Met een persoonlijk lidmaatschap en eigen sleutel op zak kunnen leden 24/7 terecht voor cardio, circuit, krachtraining en virtuele groepslessen. Leden worden bij Anytime Fitness actief gecoacht in een sfeervolle en veilige omgeving.
Marc Leurs: "We gaan de komende tijd samen met onze nieuwe leden kijken naar de behoefte per individu. We passen daar onze (groeps)lessen op aan. Speciaal voor elke doelgroep stellen wij een laagdrempelig programma samen voor een optimaal resultaat. Voor de startende en oudere leden hebben we inspirerende en effectieve circuitvormen in huis."


Overzichtelijk en modern

Een voorbeeld van zo'n effectief apparaat is de 'Syngry360', een gloednieuw toestel waarbij fitness en fun samenkomen en waar alle spiergroepen in het lichaam getraind worden.
De ruimte is overzichtelijke en modern ingericht met (privé) douches en (gezamenlijke) kleedruimtes. In het midden van het pand is een prettige lounge-voorziening waar men koffie, thee, sportdranken en shakes kan nuttigen. Achterin bevindt zich een 90m2 lessenruimte waar ingelogd kan worden op videoschermen om overdag of 's avonds een groepsles te volgen. Voor krachtsport is een free weight ruimte ingericht.
Buiten de gebruikelijke tijden om kan men desgewenst 's nachts om half drie inloggen en nog een lesje meepikken. Marc: "In praktijk komt dit niet vaak voor maar de mogelijkheid is er wel." Overdag is er altijd een medewerker van Anytime Fitness aanwezig voor instructies en vragen, en ook loopt een fysiotherapeut rond die zijn praktijk onder hetzelfde dak heeft.
Marc: "Het 24/7 concept is zo ingericht dat ook zonder coach veilig gesport kan worden. We houden ten alle tijden een oogje in het zeil, een speciale dienst kan elk gewenst moment ter plaatsen zijn en sporten doen we hier met de zogenoemde safety bars. Ook kan gebruik gemaakt worden van een keycord waarmee je met één druk op de knop in contact staat met elke gewenste hulpbron.
Dit jaar opent Anytime Fitness in totaal 70 filialen door heel Nederland. Het voordeel voor de nieuwe Zaanse leden is dat ze dan ook door heel Nederland toegang krijgen tot deze 24/7 fitnessformule.
Kijk voor informatie over lidmaatschappen op www.anytimefitness.nl en Facebook: AnytimeFitnessAssendelft. Anytime Fitness is gevestigd aan Dorpsstraat 344 in Assendelft.

Artikel geplaatst op vrijdag 07 juli 2017 - 10:21Reacties (0)


Reageer