Rodi

Kringloopwarenhuis Het Goed zoekt versterking

An van Maarssen en Ferry van den Berg in de zaak. (Foto: Ralph Kerssens/Rodi Media)

ZAANDAM - Kringloopwarenhuis Het Goed kan versterking gebruiken. Het kringloopwarenhuis zoekt schoolverlaters, jongens en meisjes vanaf 16 jaar, voor diverse werkzaamheden. Het gaat om balie- en kassawerkzaamheden of bijvoorbeeld het aanvullen van de winkel.


De schoolverlaters komen in een winkel te werken die volgens groepsleiders An van Maassen en Ferry van den Berg fris is. "Wij maken de winkel regelmatig schoon. Al onze producten zijn geheel nagekeken op gebreken, scheuren, vlekken, etcetera. Vieze en defecte exemplaren gaan bij ons de winkel niet in. Ruilen van kleding en schoenen is bij ons toegestaan. We doen ook schoonveegacties. Dat betekent dat wij uw woning of die van een gezinslid leegruimen, zodat u er geen zorgen of omkijken naar heeft."
Kringloopwarenhuis Het Goed Zaandam is doordeweeks van 9.30 tot 17.30 uur geopend, zaterdags tussen 9.30 en 17.00 en zondags tussen 12.00 en 17.00 uur. Zondags is er geen inname van goederen, maar er is dan wel gratis koffie en thee. Het kringloopwarenhuis bevindt zich op Stormhoek 4 in Zaandam. Meer informatie via tel.: 075-6148383 en www.hetgoed.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 26 juli 2017 - 15:17