Rodi

Kennismaken met de nieuwe Street Triple 765

Bij Motorcentrum Zaanstad kunnen motorliefhebbers heerlijk even proefrijden. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Bij Motorcentrum Zaanstad zijn het zaterdag 5 en zondag 6 augustus Urban Sports-dagen. Op die dagen zetten zij de Street en Speed Triple in het zonnetje. Er is volop gelegenheid om met deze motoren kennis te maken.


De nieuwe Street Triple 765 is leverbaar in drie uitvoeringen met verschillende specificaties op gebied van uitrusting, vermogen en instellingsmogelijkheden, zoals rijmodi en vering. Wat de drie uitvoeringen gemeen hebben, is dat uitstraling en de dynamiek van de Street Triple 765 volgens Motorcentrum Zaanstad nooit meer vergeten wordt. Elk model met zijn specifiek eigenschappen zal volgens het motorcentrum diepe indruk achterlaten. Bovendien maakt het rijden van de Street Triple 765 het nemen van bochten en het genieten van het indrukwekkende driecilindergeluid tot een waar feest.
Zaterdag 5 en zondag 6 augustus zijn de Urban Sports-dagen bij Motorcentrum Zaanstad. Op die dagen zetten zij de Street en Speed Triple in het zonnetje. Tussen 12.00 en 16.00 uur is er volop gelegenheid om kennis te maken met deze motoren. Bezoekers kunnen heerlijk proefrijden op de nieuwe Street Triple of de Speed Triple. Ook over alle mogelijkheden om de motor te customizen en daarmee helemaal aan hun wensen aan te passen vertelt Motorcentrum Zaanstad dan graag meer.
Iedereen kan gezellig op de motor langskomen. Dan controleert Motorcentrum Zaanstad meteen de bandenspanning even. Wel zo veilig. Motorcentrum Zaandam is te vinden aan Symon Spiersweg 1 in Zaandam. Meer informatie via tel.: 075-6141111 of de website: www.motorcentrumzaanstad.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 02 augustus 2017 - 13:12