Rodi

'Nieuwe voorruit niet van oorspronkelijke te onderscheiden'

Deze ruit ziet er straks weer goed uit. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - ASN Autoschade van den Heuvel Zaandam heeft zich in oktober vorig jaar uitgebreid met een GlasGarage- en een Autohopper Autoverhuur-vestiging. Deze bevinden zich in het naastgelegen pand op Ambacht 10.


"Door de uitbreiding van ons autoschadebedrijf met een GlasGarage-vestiging kunnen we onze klanten nog meer diensten bieden", aldus Wouter van den Heuvel, eigenaar ASN Autoschade van den Heuvel. "In onze ASN-vestiging repareren we cosmetische autoschades en bij GlasGarage repareren of vervangen we autoruiten. Mochten klanten hierdoor een leenauto nodig hebben, dan kunnen ze die via Autohopper bij ons huren. We vinden service erg belangrijk en op deze manier is de cirkel rond."
GlasGarage is volgens Wouter specialist in het herstellen of vervangen van autoruiten. "Wij herstellen als het kan en vervangen als het moet. Als een sterretje kleiner is dan een 2 euromunt, is reparatie meestal mogelijk. Hiervoor gebruiken we een harsinjectiemethode, waardoor sterren en scheurtjes verdwijnen en de ruit weer op volle sterkte komt. Als ruitvervanging nodig is, plaatsen we OEM-goedgekeurde ruiten en kitten die de autofabrikanten zelf gebruiken en/of voorschrijven. De nieuwe voorruit is hierdoor niet van de oorspronkelijke te onderscheiden. Ook als de ruit volledig kapot is door bijvoorbeeld inbraakschade, vervangen we deze snel en vakkundig. Tot slot reinigen we de binnenkant van de auto nog eens goed."
Zijn er naast het autoschadebedrijf en de GlasGarage- en Autohopper-vestiging nog dromen voor de toekomst? "Ik heb er zoveel", zegt Wouter lachend. "Binnenkort starten we met aanhangwagenverhuur en daarna zien we wel weer verder."
Meer informatie? Mensen kunnen vrijblijvend contact opnemen via tel.: 075-6313400 of naar de website www.glasgarage.nl gaan.

Artikel geplaatst op dinsdag 08 augustus 2017 - 13:17