Rodi

Compleet nieuwe badkamer tegen outletprijs

Eigenaar Jasper Pafort in de showroom van Sanisale in Wormerveer. (Foto: Yvette van der Does/RM)

WORMERVEER - Sanisale.com heeft een nieuwe eigenaar aan de Kikkertweg in Wormerveer. Jasper Pafort heeft deze winkel sinds augustus met frisse zin geopend. De badkamerspecialist heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de branche en werd in 2015 zelfs verkozen tot beste adviseur.


Jasper Pafort: "Klanten weten ons inmiddels goed te vinden - zowel de winkel als onze vernieuwde website. We hanteren voor onze klanten de groothandelsprijzen, we zijn de meest voordelige sanitairwinkel met een groot assortiment A merken als Grohe, Villeroy & Boch, Hotbath, Geberit en Sphinx. De keuze voor alle merken die worden opgenomen in onze collectie baseren wij op kwaliteit, design en betaalbaarheid. Juist de combinatie van prijs en kwaliteit is een van de belangrijkste pijlers van Sanisale.com. Bij ons vindt men de juiste producten of onderdelen die bij ieders stijl en budget past. Met het online assortiment van Sanisale.com kunnen klanten de badkamer inrichten met een uitgebreide keuze aan sanitair producten. Van douches tot closets en van baden tot zeephouders, alles vindt men in de webshop. De sanitair producten kunnen naar eigen luxe en comfort aangevuld worden met het assortiment aan badkamer accessoires.

De laatste trends

De showroom van Sanisale.com is aangepast aan de laatste trends met mooie houttinten en betonlooks. Erg mooi zijn de mat witte baden en toiletten. Het Nederlandse merk Hotbath heeft een duizelingwekkend mooi assortiment kranen.
Sanisale.com hanteert snelle leveringstijden en werkt nauw samen met professionele aannemers die het sanitair kunnen monteren.
De showroom is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 9.30 tot 17.00 uur. Sanisale.com is gevestigd aan Kikkertweg 58 in Wormerveer. Kijk voor meer informatie op: www.sanisale.com en klik in de website op de vestiging in Wormerveer.

Artikel geplaatst op maandag 14 augustus 2017 - 13:21