Rodi

Advertorial
'Stijldansen weer populair in de Zaanstreek!'

ZAANSTREEK - Wist je dat je in Zaandam elke week zomaar een balzaal kunt binnenlopen om lekker een uurtje te stijldansen? In Dans Hotspot Van Kooten is het mogelijk! In deze voormalige Ford showroom aan de Westzijde 71 maakte Dansschool Lekker Stijldansen een enorme schaalsprong.


Een stijldansschool is nog steeds de beste plek om een nieuwe partner te vinden. Bij Lekker Stijldansen weten ze dit heel goed. Love is in the air… Er zijn al veel nieuwe stelletjes ontstaan tijdens het dansen. En….wie elkaar ontmoet heeft in de school krijgt de openingsdans voor de bruiloft cadeau!
Vernieuwende ideeën blijken succesvol. Dansschool Lekker Stijldansen is een van de weinig groeiende dansscholen in Nederland. Wat doet deze dansschool nu zo anders dan de rest? Er is van alles te noemen: zonder partner inschrijven? Geen probleem, je kunt in alle lessen terecht. Liever heer-heer of dame-dame dansen? Dat vinden ze in de dansschool heel gewoon. Liever geen oppas zoeken elke week? Play & Dance is uniek in Nederland, stijldansles voor (alleenstaande) ouders met een speciaal programma voor jonge kinderen. Onregelmatige diensten, weinig tijd? Kom ontdekken hoe gemakkelijk Parttime dansles is. Je komt wanneer het je uitkomt en betaalt uitsluitend die les. Zo leer je in je eigen tempo toch stijldansen. Zoek je meer uitdaging? Kom wedstrijddansen, dit is stevig sporten en danstechniek op de muziek die jij leuk vindt. Of kom gewoon het hele dansseizoen elke week naar een clubles!
Dans Hotspot Van Kooten nodigt iedereen uit om te ontdekken hoe leuk samen dansen is. De enorme wedstrijddansvloer van 18 x 20 meter is sinds de start in december geliefd geworden bij dansliefhebbers in de Zaanstreek en ver daarbuiten. Stijldansen houdt je gezond en geeft je een mooie houding.
Danscafé Ginger, gevestigd in de Dans Hotspot, heeft samenwerking gezocht met een big band en jazz bands. Vanaf het najaar kun je elke 2e en 3e zondagmiddag van de maand dansen op live muziek!

Het dansseizoen start op 22 september, inschrijven kan nog via de website www.lekkerstijldansen.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 29 augustus 2017 - 10:30