Rodi

Succesvolle optiekketen Eyelove opent in Zaandam
Eyelove heeft optiekmarkt opengebroken met de laagste prijzen voor kwaliteitsbrillen

Brillen van Eyelove. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Toe aan een nieuwe bril? Eyelove gaat een nieuw verkooppunt (3e!) openen op dinsdag 5 september bij D.I.O. Drogisterij/Parfumerie Sandra aan de Drielse Wetering 66-69 in Zaandam. Anders dan gewone brillenwinkels verkoopt prijsvechter Eyelove kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen via verkooppunten in onder meer drogisterijen en kledingzaken.


Eyelove heeft in korte tijd een revolutie teweeggebracht in de optiekmarkt. Dat komt vooral door de combinatie van kwalitatief goede (zonne)brillen en vaste, lage prijzen. Een complete bril op sterkte kost bij Eyelove voor veraf óf dichtbij altijd €49 en een multifocale bril met standaard leesgedeelte €99. Anders dan bij andere grote brillenketens hoeft niet apart te worden betaald voor ontspiegeling of een kraswerende laag. Bovendien kunnen klanten bij Eyelove altijd zonder afspraak binnen lopen voor een gratis oogmeting. Eyelove gebruikt hiervoor zeer geavanceerde en accurate oogmeetapparatuur, waardoor een volautomatische oogmeting sneller gaat dan normaal. Klanten met een aanvullende zorgverzekering kunnen in veel gevallen het aankoopbedrag van hun Eyelove-bril terugkrijgen van de zorgverzekeraar.

Zeer verheugd

Brildragers konden voor hun Eyelove bril al langere tijd terecht bij D.I.O. Drogisterij/Parfumerie Sandra aan de Langeweide 91 en bij Service Apotheek Allegra aan de Noorderven 81, beide in Zaandam. Eyelove-directeur Paul Berkelmans: "Wij zijn zeer verheugd met ons 3e verkooppunt in Zaandam, van waaruit we klanten uit Zaandam en omgeving nu nog beter van dienst kunnen zijn. Het is voor veel consumenten een uitkomst dat ze bij hun vertrouwde winkel een bril van Eyelove kunnen kopen."
Klanten hebben de keuze uit 175 trendy monturen, die voor dezelfde vaste prijs allemaal als gewone bril en als zonnebril met bruin, groen of grijs zonneglas te verkrijgen zijn. Met het nieuwe verkooppunt in Dalfsen telt Eyelove inmiddels ruim 145 verkooppunten in Nederland.

Artikel geplaatst op dinsdag 29 augustus 2017 - 16:32