Rodi

Advertorial
Geniet van elk detail in uw leven

Brillenglazen uit de Varilux X-series. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Uw zicht zou u niet moeten weerhouden van wat u graag doet. Daarom werken we bij Oogwereld Jongsma aan Oostzijde 32 in Zaandam met innovatieve producten, zoals Varilux brillenglazen van Essilor.


Sinds de lancering van het eerste Varilux brillenglas -een glas voor zowel veraf als dichtbij- nu bijna 60 jaar geleden, is men continu bezig met het door ontwikkelen van het multifocale glasdesign. Met de introductie van de nieuwe Varilux X-series maken we nu een reuzenstap vooruit! Met dit type glas neemt u namelijk elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waar en geniet u van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf.

Meer kijkvolume

Het is tegenwoordig heel normaal om digitaal te multitasken; swypen op uw smartphone terwijl u kijkt naar uw tablet of aan het appen bent. Ook de houding en de manier waarop u naar elementen binnen handbereik kijkt, zijn veranderd. Door de vele activiteiten die we gelijktijdig uitvoeren op de korte kijkafstanden kunnen we met recht zeggen dat juist de afstanden binnen handbereik van groot belang zijn voor de huidige multifocaal drager. Op basis van dit nieuwe kijkgedrag zijn Varilux X-series ontwikkeld, waarmee u zonder compromis geniet van alle afstanden binnen handbereik. U hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw glas en hoeft u geen onnodige hoofdbewegingen meer te maken.
Advies op maat

Bij Oogwereld Jongsma vinden we de kwaliteit van onze producten erg belangrijk. Elk Varilux brillenglas dat op de markt wordt gebracht is getest en goedgekeurd door brildragers. We adviseren u vrijblijvend over het Varilux brillenglas dat het beste aansluit op uw levensstijl. Kiest u voor Varilux X-series brillenglazen dan kiest u altijd voor een maatwerkoplossing. Want niet alleen uzelf, maar ook uw ogen zijn uniek en verdienen alleen de beste kijkoplossingen. U ontvangt t/m zaterdag 16 september € 150,- korting op dit nieuwe innovatieve glas!
Oogwereld Jongsma is gevestigd aan Oostzijde 32 in Zaandam. Tel.: 075-6164765. kijk voor meer informatie op: www.oogwereld.nl.

Artikel geplaatst op vrijdag 01 september 2017 - 14:03Reacties (0)


Reageer