Rodi

Eeuwfeest Rondje Koog

Rondje Koog met speciale optredens. (Foto: aangeleverd)

KOOG AAN DE ZAAN - De jaarlijkse braderie Rondje Koog wordt zaterdag 9 september omgetoverd tot een eeuwfeest. De vereniging bestaat dit jaar 100 jaar bestaat.


Naast de braderie zullen er diverse extra activiteiten en festiviteiten plaatsvinden. Het programma op het kerkplein zal tot in de avond doorlopen met diverse live optredens van o.a. de Zaanse coverband Cargo, zanger Roel van der Wielen en Richard Grand. Op het kerkplein zullen Le Cockelon, de Toog, Vishandel Gorter en De Pofferbak aanwezig met diverse lekkere hapjes en drankjes.

Knock-out Voetbaltoernooi

Op het kerkplein wordt tevens een Panna Knock-Out voetbaltoernooi gehouden, waarvan de organisatie in handen is van Broeks Events. Van 12.00-16.00u is dit toernooi voor junioren (van 5 t/m 13 jaar) en van 16.30 tot 20.30 uur voor senioren (vanaf 14). Voor verdere informatie en opgeven kunt u terecht op de website/facebookpagina: Rondje Koog. Om 13.30 uur is op het podium op het kerkplein een optreden van het Margriet Eshuys PopUpKoor en om 16.00 uur een demonstratie en workshop van Solution Dance Centre.
Tevens is Disco Inferno overdag aanwezig op het kerkplein voor de muzikale opluistering. Op de braderie vindt u van 10.00 tot 15.00 uur bij W&N Kappers een barbier, die baarden scheert en knipt tegen barbaars ouderwetse prijzen en onder het genot van een borreltje, bij Van de Stadt Schoenen kunt u van 11.00 tot 14.30 uur uw schoenen laten poetsen door een schoenpoetser en de Historische Vereniging Koog Zaandijk zal aanwezig zijn met een kraam en een fototentoonstelling over de Koogse Winkeliers door de jaren heen.
Kleine autoshow

Onder het viaduct op het oranjeplein is nog een kleine autoshow van Ed Cars Center in samenwerking met Saen Makelaars. Verder zullen er naast het viaduct t.o. het oude Raadhuis van 12.00 tot 16.00 uur blus-activiteiten zijn van de vrijwillige Brandweer van Zaandijk en vanaf 10.00u op het voormalige Aldi parkeerterrein oud Hollandse Kinderspelletjes, georganiseerd door de Lindenboomschool, zij proberen geld in te zamelen voor hun project “Muziek Maakt School”. Traditiegetrouw zal de braderie weer feestelijk geopend worden door een optreden van TTM Simson.
De braderie/markt is van 10.00 tot17.00, het programma op het kerkplein loopt door tot 22.30 uur.
Wilt u zelf graag nog met een kraam staan dan kunt u zich opgeven bij Organisatieburo Mikki via de mail info@mikki.nl en/of 0229-244739.

Artikel geplaatst op maandag 04 september 2017 - 10:37Reacties (0)


Reageer