Rodi

Open dag bij Wooddesign4u

(Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Cocoonen. De officiële vertaling van dit Engelse woord is 'Je terugtrekken binnenshuis om te ontspannen.' Zeker nu de eerste herfststorm over Nederland is getrokken is dit wat veel mensen weer doen. Als die lekkere zonnige dag er dan toch komt, is het ook weer aantrekkelijk om naar buiten te gaan en met familie en vrienden te genieten van dat herfstzonnetje. Bijvoorbeeld met heerlijke gerechten, bereid op de eigen prachtige buiten keuken. Op haar open dag zaterdag 30 september combineert Wooddesign4u deze twee sfeervolle momenten.


Speciaal voor de buitenbeleving presenteert Wooddesign4u op de open dag diverse buitenkeukens. Deze worden geleverd met een Boretti, Bastard of Green Egg barbecue. Compleet aangeleverd, of voor wie al een barbecue heeft, dan alleen het meubel. Bezoekers kunnen ook kennismaken met de Grill Guru. Nieuw in Nederland, verkrijgbaar bij Wooddesign4u en naar eigen zeggen nu al een succes bij de echte barbecueliefhebber.

In de showroom staan ook diverse andere 'herfstartikelen', zoals openhaardhouthokken, bloembakken en tuinkasten. Wooddesign4u heeft ook alles voor binnen, bijvoorbeeld een gangkast. Jassen, tassen, schoenen: ze worden dikwijls gelijk in de deuropening neergegooid. De multifunctionele gangkast voorkomt deze ergernis. Een kapstok, schoenrek, spiegel, tassenlade, paraplubak, sleutelhangers. De kast heeft alles in één en is in diverse maten te verkrijgen of op maat geschikt te maken voor elke hal. Daarnaast staan diverse bedden klaar om te bezichtigen. Van tweepersoonsbedden tot eenpersoonsbedden met opberglade of extra logeerbed en hoogslapers, inclusief bureau en kast. Volgens Wooddesign4u geschikt voor de kleinere ruimtes.

Ook zakelijk gezien kunnen mensen terecht bij Wooddesign4u. Van winkelinrichting tot horecaplein, van vergaderruimte tot beursinrichting. De mogelijkheden zijn te vinden op de website of te vernemen door contact op te nemen. Sommige artikelen op de open dag, zoals de hartjesbanken, voordeurbanken, kleine loungebanken met gecapitonneerde kussens in blauw of grijs, wijnrekjes en krukjes zijn op voorraad en na aanschaf gelijk mee te nemen. De grotere artikelen worden speciaal op maat gemaakt. Klanten kunnen met eigen wensen en ontwerpen komen. In overleg met de klant bespreekt Wooddesign4u uitvoerig wat de wensen zijn. De meubels komen in de eigen werkplaats van Wooddesign4u tot stand. Korte lijnen en korte levertijd zijn hier de voordelen van. Van Douglashout, eikenhout, steigerhout, oude balken, in combinatie met r.v.s., staal, aluminium. Het is allemaal mogelijk.

Meer informatie op: www.wooddesign4u.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 20 september 2017 - 14:17