Rodi

Feest in winkelcentrum Gibraltar

ZAANDAM - Na een intensieve bouwperiode is Winkelcentrum Gibraltar in Zaandam weer een modern en volledig ingevuld winkelcentrum. Het was een heftige periode voor de winkeliers en bewoners, maar inmiddels ontvangt het winkelcentrum vol trots haar bezoekers. Daar willen de winkeliers niet zomaar aan voorbijgaan. Zaterdag 30 september gaat het winkelcentrum dit daarom groots vieren.


Het winkelcentrum heeft een programma voor jong en oud samengesteld. Van 10.00 tot en met 17.00 uur vindt voor de ingang van de winkels in het winkelcentrum een braderie plaats. Verspreid over de dag zijn er spelactiviteiten, zoals Euro Bungee voor alle leeftijden en een zweefmolen. Klanten die voor meer dan 10 euro besteden in de deelnemende winkels krijgen een bon die ze kunnen inwisselen voor een bord gratis poffertjes bij de poffertjeskraam. De dag wordt afgesloten met een Rad van Fortuin, waarna een prijsuitreiking volgt.
Na de renovatie en verduurzaming van de bestaande winkels en bovengelegen woningen, het opnieuw inrichten van de openbare ruimte, toevoegen van gratis parkeerplaatsen en de uitbreiding van het winkelaanbod met onder andere een Lidl is Winkelcentrum Gibraltar naar eigen zeggen weer klaar voor de toekomst.
Het winkelcentrum bevindt zich op Gibraltar 4 tot en met 31 en Brigantijnstraat 15 tot en met 17 in de wijk Peldersveld, Zaandam. Meer informatie op de website: www.gibraltarzaandam.nl.

Artikel geplaatst op woensdag 20 september 2017 - 15:16